Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Το θράσος και η υποκρισία της κυβέρνηση συνεχίζονται - Πανηγυρίζει για τη συνεχή λιτότητα

ΝΔ: Το θράσος και η υποκρισία της κυβέρνηση συνεχίζονται - Πανηγυρίζει για τη συνεχή λιτότητα
«Πόσες φορές ακόμη θα βγάλουν ανακοινώσεις πανηγυρισμών για τη συνεχή λιτότητα χωρίς αντίκρισμα, που επιβάλλουν στον ελληνικό λαό;», διερωτάται σκωπτικά η ΝΔ
«Το θράσος και η υποκρισία της κυβέρνησης συνεχίζονται», σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου για την απόφαση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (European Stability Mechanism - ESM), που ξεκλειδώνει τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το ελληνικό χρέος.
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπενθυμίζει πως «για να "ξεπαγώσουν" σήμερα τα μέτρα για το χρέος από τον E.S.M., ο αφοσιωμένος στο Μνημόνιο υπουργός κ. Τσακαλώτος, απέστειλε μια εξευτελιστική επιστολή συγγνώμης, ότι δεν θα ξαναδώσει κανένα εφάπαξ βοήθημα στους συνταξιούχους».
Ταυτόχρονα, επισημαίνει η ΝΔ, η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα έχει ναρκοθετήσει την πορεία της χώρας, συμφωνώντας για πολλά χρόνια σε πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% του Α.Ε.Π., που είναι αδύνατο να υλοποιηθούν.
«Πόσες φορές ακόμη θα βγάλουν ανακοινώσεις πανηγυρισμών για τη συνεχή λιτότητα χωρίς αντίκρισμα, που επιβάλλουν στον ελληνικό λαό;», διερωτάται σκωπτικά η ΝΔ.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης