Τελευταία Νέα
Οικονομία

Σταθάκης: Μέχρι το 2020 η επέκταση του δικτύου διανομής αερίου στην Πελοπόννησο

Σταθάκης: Μέχρι το 2020 η επέκταση του δικτύου διανομής αερίου στην Πελοπόννησο
Ο Υπουργός συναντήθηκε με τη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Πάτρας, με την οποία συζήτησε το θέμα των εγκαταστάσεων υγροποιημένου φυσικού αερίου
Στο σχέδιο που υλοποιεί η Εταιρία Διανομής Αερίου Λοιπής Ελλάδος, για την επέκταση του δικτύου διανομής αερίου στην περιφέρεια της χώρας, αναφέρθηκε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα 27 Ιανουαρίου 2017 το μεσημέρι, στην Πάτρα.
Η Εταιρία είναι θυγατρική κατά 100% της ΔΕΠΑ.
Όπως είπε ο Υπουργός, η β’ φάση του σχεδίου αυτού, που περιλαμβάνει και την Πελοπόννησο, προβλέπεται να έχει προχωρήσει ως το 2020, πριν από το αρχικά εκτιμώμενο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης.
Ο κ. Σταθάκης συναντήθηκε, επίσης, με τη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Πάτρας, με την οποία συζήτησε το θέμα των εγκαταστάσεων υγροποιημένου φυσικού αερίου, που αναμένεται να διευκολύνουν τη χρήση αερίου από τις επιχειρήσεις και τους κοινωνικούς φορείς της περιοχής.
Η επίσκεψη του Υπουργού στην Πάτρα, η οποία πραγματοποιείται με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο ετών διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, θα ολοκληρωθεί σήμερα το βράδυ με την πολιτική ομιλία που θα κάνει στην ανοιχτή εκδήλωση για τα «Δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ», στην αίθουσα του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών.

www.bankingnews.gr





Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης