Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι πελάτες της Tesla ακυρώνουν τις παραγγελίες τους λόγω της σύνδεσης του Elon Musk με τον Trump

Οι πελάτες της Tesla ακυρώνουν τις παραγγελίες τους λόγω της σύνδεσης του Elon Musk με τον Trump
Ο κ. Musk είχε επικρίνει ουκ ολίγες φορές προεκλογικά τον Ρεπουμπλικάνο Πρόεδρο για τις πρακτικές του, ωστόσο πλέον είναι στρατηγικός σύμβουλός του 
Ο ένας μετά τον άλλον, οι πελάτες της Tesla Motors ακυρώνουν τις παραγγελίες τους για το «Model 3», ως μία ένδειξη διαμαρτυρίας των σχέσεων του Elon Musk με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ο μεγιστάνας κ. Musk, γενικός διευθυντής στην SpaceX και την Tesla αλλά και πρόεδρος της SolarCity, είχε επικρίνει ουκ ολίγες φορές προεκλογικά τον Ρεπουμπλικάνο Πρόεδρο για τις πρακτικές του.
Ενδεικτικά, σε μία από τις συνεντεύξεις του είχε πει χαρακτηριστικά πως ο κ. Trump «δεν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος» για το Λευκό Οίκο.
Ωστόσο, πλέον είναι στρατηγικός σύμβουλος του Donald Trump, γεγονός που έχει προκαλέσει την οργή των οπαδών της υψηλής τεχνολογίας αυτοκινητοβιομηχανίας.
Ως αποτέλεσμα, όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ορισμένοι ακύρωσαν τις παραγγελίες που είχαν πραγματοποιήσει για το καινούργιο μοντέλο της Tesla, διαφημίζοντας μάλιστα την επιλογή τους στα social media.
Προς το παρόν η Tesla δεν έχει απαντήσει επίσημα στα δημοσιεύματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης