Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαριάδης: Καμία σκέψη για ηρωική έξοδο μέσω εκλογών – Συμβιβασμός εντός της ευρωπαϊκής νομιμότητας

Ζαχαριάδης: Καμία σκέψη για ηρωική έξοδο μέσω εκλογών – Συμβιβασμός εντός της ευρωπαϊκής νομιμότητας
Πρέπει να είμαστε απολύτως προσανατολισμένοι στη διαδικασία της λύσης, δεν υπάρχει άλλη συζήτηση είπε ο κ.Ζαχαριάδης
Την θέση ότι δεν υπάρχει στην κυβέρνηση καμία σκέψη για ηρωική έξοδο μέσω των εκλογών διατύπωσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ζαχαριάδης, ο οποίος υπογράμμισε πως κάθε συμβιβασμός πρέπει να γίνει εντός των ορίων της ευρωπαϊκής συνταγματικής νομιμότητας και του νομικού της πολιτισμού.
«Δεν βρίσκω τίποτα το ηρωικό σε μία διαδικασία εκλογών.
Πρέπει να είμαστε απολύτως προσανατολισμένοι στην διαδικασία της λύσης, δεν υπάρχει άλλη συζήτηση» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Ζαχαριάδης.
«Το σημερινό EuroWorking Group και το Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου έχουν μια ιδιαίτερη σημασία και η κυβέρνηση προσπαθεί με τις προτάσεις της να επιτύχει την γεφύρωση των διαφορών.
Κάθε συμβιβασμός πρέπει να γίνει εντός των ορίων της ευρωπαϊκής συνταγματικής νομιμότητας και του νομικού της πολιτισμού.
Τα κρίσιμα ζητήματα, που εκκρεμούν, όπως το ύψος των πλεονασμάτων, η διαδικασία των μέτρων για το χρέος και η συμμετοχή του ΔΝΤ πρέπει να συμφωνηθούν σε πολιτικό επίπεδο.
Αρχής γενομένης από σήμερα και για το επόμενο 10ήμερο θα υπάρξουν πολιτικές πρωτοβουλίες» είπε ο κ.Ζαχαριάδης.
«Βρισκόμαστε σε μία διαδικασία εκκίνησης, μίας σημαντικής κινητικότητας, ώστε να μπορέσει να βρεθεί μία βιώσιμη και κοινωνικά αποδεκτή λύση στο ελληνικό πρόβλημα» υποστήριξε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης