Τελευταία Νέα
Οικονομία

Πληροφορίες για επιστροφή των θεσμών την Κυριακή (12/2) και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στις 13/2

Πληροφορίες για επιστροφή των θεσμών την Κυριακή (12/2) και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στις 13/2
Το πιθανότερο είναι η συμφωνία να μην κλείσει στις 20/2, αλλά σε έκτακτο Eurogroup στις 10 Μαρτίου ή στο τακτικό της 20ης Μαρτίου
Για επιστροφή των θεσμών την ερχόμενη Κυριακή 12 Φεβρουαρίου κάνουν λόγο οι τελευταίες πληροφορίες από τις Βρυξέλλες, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ANT1, και ενώ η συνάντηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου και του Γιώργου Χουλιαράκη με τον Jeroen Dijsselbloem, επικεφαλής του Eurogroup, και εκπροσώπους των θεσμών βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πιθανή θεωρείται η επιστροφή του κλιμακίου των θεσμών στην Αθήνα την Κυριακή και η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για τα ανοιχτά ζητήματα της β’ αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος τη Δευτέρα (13/2).
Φαίνεται πως οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε μια φόρμουλα, που θα οδηγήσει σε άρση του αδιεξόδου, με στόχο να επιστρέψουν οι θεσμοί στην Αθήνα και να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για επίτευξη συμφωνίας στο Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου.
Το πιθανότερο είναι, ωστόσο, η συμφωνία να μην κλείσει στις 20/2, αλλά σε έκτακτο Eurogroup στις 10 Μαρτίου ή στο τακτικό της 20ης Μαρτίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης