Ενδιαφέρον της επιχειρηματικής κοινότητας του Κατάρ για επενδύσεις στην Ελλάδα

Ενδιαφέρον της επιχειρηματικής κοινότητας του Κατάρ για επενδύσεις στην Ελλάδα
Συνάντηση του υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Δ. Παπαδημητρίου με τον νέο πρέσβη του Κατάρ
Εθιμοτυπική συνάντηση με τον νέο Πρέσβη του Κατάρ στην Ελλάδα Abdulaziz Ali Al-Naama είχε σήμερα 22/1/2107 στο γραφείο του ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου.
Ο κ. Παπαδημητρίου καλωσόρισε τον κ. Al-Naama και του ευχήθηκε επιτυχία στην αποστολή και στο έργο του.
Κατά τη συνάντηση, ο κ. Παπαδημητρίου αναφέρθηκε στις στενές σχέσεις που διατηρεί η χώρα μας με το Κατάρ και στη δυνατότητα ενίσχυσής τους μέσω νέων επενδύσεων στους τομείς όπου ήδη υπάρχει συνεργασία, όπως στον τουρισμό, την αγροτοδιατροφή και την ενέργεια.
Παράλληλα, τόνισε τις προοπτικές που προσφέρονται στους τομείς της υγείας, των ιατρικών υπηρεσιών, της ανώτατης εκπαίδευσης καθώς και στην ανάγκη δυναμικότερης διείσδυσης των ελληνικών προϊόντων στην αγορά του Κατάρ.
Ο κ. Al-Naama έκανε εκτενή αναφορά τις ελληνικές τεχνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα του και χαιρέτισε την περαιτέρω συμβολή τους σε έργα υποδομών στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Κυπέλου Ποδοσφαίρου του 2022. Επίσης, μετέφερε στον Υπουργό το αυξανόμενο ενδιαφέρον της επιχειρηματικής κοινότητας της χώρας του για επενδύσεις στην Ελλάδα.

www.bankingnews.grbankingnews.gr

BREAKING NEWS