Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Σαρώνουν» οι γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες στις ΗΠΑ – Πιο δημοφιλής και το 2016 η Audi

«Σαρώνουν» οι γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες στις ΗΠΑ – Πιο δημοφιλής και το 2016 η Audi
Στη δεύτερη θέση ακολουθεί η επίσης γερμανική Porsche, ενώ το βάθρο συμπληρώνει η ιαπωνική Lexus
Το αποτέλεσμα της έρευνας του οίκου αξιολόγησης προϊόντων «Consumer Reports» για τις αυτοκινητοβιομηχανίες των Η.Π.Α. σίγουρα δε θα ευχαριστήσει καθόλου τον Donald Trump…
Μετά από έναν «πόλεμο» δηλώσεων ανάμεσα στο Βερολίνο και τον Αμερικανό Πρόεδρο τον περασμένο μήνα, η BMW αποφάσισε να μην «υποκύψει» στις απειλές (σε αντίθεση με Ford, General Motors...) περί διασυνοριακού φόρου και να προχωρήσει στις προγραμματισμένες επενδύσεις της στο Μεξικό.
Ωστόσο, όπως φαίνεται και από την έρευνα, αν τελικά ο Ρεπουμπλικάνος πραγματοποιήσει τις απειλές του και επιβάλει διασυνοριακό φόρο 35% στις γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες, οι μόνοι που θα πληγούν οικονομικά θα είναι οι Αμερικάνοι καταναλωτές.
Αυτό απορρέει από το γεγονός ότι οι πολίτες της χώρας λατρεύουν τα γερμανικά οχήματα, με την Audi να φιγουράρει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κορυφή της σχετικής λίστας προτίμησης του Consumer Reports, για το 2017.
Στη δεύτερη θέση ακολουθεί η επίσης γερμανική Porsche, ενώ το βάθρο συμπληρώνει η ιαπωνική Lexus.
Στην 4η θέση η BMW, με 5η την ιαπωνική Subaru.
Ακολουθούν με φθίνουσα σειρά οι Kia, Mazda και Tesla, η μοναδική αμερικανική εταιρεία της οκτάδας.
Οι αμερικανικές Fiat-Chrysler, Jeep, Dodge, Lincoln, Chevrolet και Ford βρέθηκαν στη 31η, 30η, 27η, 15η, 17η και 21η θέση αντίστοιχα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης