Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Foodlink: Στις 23/3 η έκτακτη Γενική Συνέλευση για σύναψη ομολογιακού 2 εκατ. ευρώ και ΑΜΚ

tags :
Foodlink: Στις 23/3 η έκτακτη Γενική Συνέλευση για σύναψη ομολογιακού 2 εκατ. ευρώ και ΑΜΚ
Η τυχόν Α΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 6η Απριλίου 2017
Στις 23 Μαρτίου θα συνεδριάσει η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Foodlink, με βασικό θέμα στην ημερήσια διάταξη τη σύναψη ομολογιακού δανείου 2 εκατ. ευρώ, αλλά και τη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, με καταβολή μετρητών, έως το ποσό τω 522 χιλ. ευρώ.
Αναλυτικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ», και τον διακριτικό τίτλο «ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε..» (εφεξής η «Εταιρεία»), καλεί σύμφωνα με τον νόμο και το Καταστατικό τους κ.κ. μετόχους της Εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 23η Μαρτίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:00, στις εγκαταστάσεις και γραφεία της εταιρείας στον Ασπρόπυργο Αττικής, (Λεωφ. Ειρήνης 47), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων της ημερησίας διάταξης:
1. Σύναψη ομολογιακού δανείου ποσού 2.000.000,00 ευρώ και λήψη κάθε σχετικής απόφασης με αυτήν, έγκριση των όρων του και εξουσιοδότηση του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου για την υλοποίηση της ανωτέρω απόφασης.
2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών έως του ποσού των 522.039,90 ευρώ με έκδοση νέων μετοχών και παροχή δικαιώματος προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων.
3. Τροποποίηση του Άρθρου 4 του Καταστατικού της Εταιρείας όσον αφορά το σκοπό της εταιρείας
Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας για την λήψη απόφασης επί των θεμάτων της ημερησίας διάταξης, η τυχόν Α΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 6η Απριλίου 2017, ημέρα Πέμπτη, την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο, χωρίς νέα πρόσκληση των μετόχων με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης