Παραιτείται από Πρέσβειρα εκ Προσωπικοτήτων η Γιάννα Αγγελοπούλου - Αιχμές για την κυβέρνηση

Παραιτείται από Πρέσβειρα εκ Προσωπικοτήτων η Γιάννα Αγγελοπούλου - Αιχμές για την κυβέρνηση
Η κα Αγγελοπούλου δεσμεύεται «πέραν των εκάστοτε κυβερνητικών συμπεριφορών» να προσφέρει και να υπηρετεί αυτό που κρίνει ως σημαντικό για τη χώρα μας
Από Πρέσβειρα εκ Προσωπικοτήτων παραιτείται η κα Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, με επιστολή της, στην οποία αφήνει αιχμές για την κυβέρνηση.
«Είμαι υποχρεωμένη να αποποιηθώ», αναφέρει μεταξύ η κα Αγγελοπούλου, η οποία κάνει λόγο για «σειρά ενεργειών και παραλείψεων».
Όπως επισημαίνει, «ποτέ δε ζήτησαν τίποτα από κανέναν».
Δεσμεύεται, δε, «πέραν των εκάστοτε κυβερνητικών συμπεριφορών» να προσφέρει και να υπηρετεί αυτό που κρίνει ως σημαντικό για τη χώρα μας.

Αναλυτικά, η δήλωση της Γιάννας Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη:

«Μετά την σειρά ενεργειών και παραλείψεων που αφορούν την ιδιότητά μου ως Πρέσβεως εκ Προσωπικοτήτων που κατέχω από το 1998 και την έκδοση του διπλωματικού διαβατηρίου που παρακολουθεί την ιδιότητα αυτή, είμαι υποχρεωμένη να αποποιηθώ.
Την ανάθεση αυτή την εξέλαβα πάντα ως αναγνώριση στο πρόσωπό μου και αντίστοιχα, με όλες μου τις δυνάμεις, όλα αυτά τα χρόνια, προσέφερα στην χώρα μου εν γνώσει όλων των Κυβερνήσεων.
Ποτέ δεν ζήτησα τίποτε από κανέναν.
Συνεχίζω, πέραν των εκάστοτε κυβερνητικών συμπεριφορών, να προσφέρω και να υπηρετώ αυτό που κρίνω ως σημαντικό για την χώρα μας».

Πρέσβης εκ Προσωπικοτήτων

Ο τίτλος του Πρέσβη εκ Προσωπικοτήτων δίδεται εις προσωπικότητες εγνωσμένου κύρους, οι οποίες έχουν προσφέρει και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για την προαγωγή του εθνικού συμφέροντος.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS