Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επιμένει για τις υποκλοπές ο Trump, παρά το αρνητικό πόρισμα τη αμερικανικής Γερουσίας

Επιμένει για τις υποκλοπές ο Trump, παρά το αρνητικό πόρισμα τη αμερικανικής Γερουσίας
Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Sean Spicer, ο Donald Trump επιμένει πως η προηγούμενη κυβέρνηση υπέκλεπτε τις τηλεφωνικές του συνομιλίες
Το πόρισμα της Γερουσίας που «αθώωνε» τον Barack Obama δε φαίνεται να έπεισε και πολύ τον Αμερικανό Ρεπουμπλικάνο Πρόεδρο…
Όπως δήλωσε πριν λίγο ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Sean Spicer, ο Donald Trump επιμένει πως η προηγούμενη κυβέρνηση υπέκλεπτε τις τηλεφωνικές του συνομιλίες.
Πριν από τα παραπάνω, η αμερικανική Γερουσία είχε προχωρήσει στην πανηγυρική διάψευση των πρωτοφανών κατηγοριών του κ. Trump, καθώς, σύμφωνα με το σχετικό πόρισμα, δεν υπάρχει καμία απόδειξη για υποκλοπές από την κυβέρνηση του Barack Obama στο πρόσωπο του Ρεπουμπλικάνου Προέδρου.
«Με βάση τις πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας, δεν βλέπουμε καμία ένδειξη ότι ο Πύργος Trump (στη Νέα Υόρκη) παρακολουθείτο από οποιαδήποτε υπηρεσία της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών, είτε πριν είτε μετά την ημέρα των εκλογών του 2016», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους ο Ρεπουμπλικάνος Richard Burr, ο πρόεδρος της αρμόδιας Επιτροπής που εξέτασε την υπόθεση, και ο Δημοκρατικός Mark Warner, ο αντιπρόεδρός της.
Τα παραπάνω ξεκίνησαν όταν ο ίδιος ο Ρεπουμπλικάνος Πρόεδρος απέδωσε αυτήν την κατηγορία στον προκάτοχό του, χωρίς ωστόσο να παρουσιάσει στοιχεία.
Ειδικότερα, στις 4 Μαρτίου 2017, μέσω Twitter όπως πάντα, κατηγόρησε τον κ. Obama ότι είχε υποκλέψει τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του πριν από τις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου 2016, με τον πρώην επικεφαλής των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών να διαψεύδει άμεσα και τον εκπρόσωπο του Δημοκρατικού Προέδρου να αντιδρά.
Σημειώνεται ότι ο κ. Obama δεν προχώρησε σε οποιαδήποτε νομική κίνηση ως αντίποινα…

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης