Τελευταία Νέα
Οικονομία

Τσακαλώτος: Θα υπάρξει εντατικοποίηση στις διαπραγματεύσεις - Θα παραμείνω στις Βρυξέλλες

Τσακαλώτος: Θα υπάρξει εντατικοποίηση στις διαπραγματεύσεις - Θα παραμείνω στις Βρυξέλλες
Μάλιστα, έκανε γνωστό ότι ο ίδιος, η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, θα παραμείνουν στις Βρυξέλλες
Οι υπουργοί Οικονομικών που παρευρέθηκαν στο σημερινό Eurogroup αποφάσισαν την εντατικοποίηση των τρεχουσών συνομιλιών ανάμεσα σε Ελλάδα και θεσμούς, υποστήριξε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, μετά τη λήξη της συνεδρίασης.
Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών τόνισε πως διαπιστώθηκε η πρόοδος που έχει επιτευχθεί στις διαπραγματεύσεις, σημειώνοντας ότι τα πιο πολλά ζητήματα έχουν κλείσει.
Μάλιστα, έκανε γνωστό ότι ο ίδιος, η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, θα παραμείνουν στις Βρυξέλλες «με στόχο να μείνουν όσο το δυνατόν λιγότερα ζητήματα ανοιχτά», έτσι ώστε όταν επιστρέψουν οι θεσμοί στην Αθήνα να έχουμε συμφωνία για το κλείσιμο της β΄ αξιολόγησης.
«Μπορούμε μετά να πάμε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, στις συζητήσεις της άνοιξης, για να θέσουμε τις λεπτομέρειες για όλο το "πακέτο"», εκτίμησε ο κ. Τσακαλώτος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης