Τελευταία Νέα
Πολιτική

Προβληματισμός στην Ουάσινγκτον από την αιφνίδια παραίτηση της Ελένης Ράικου

Προβληματισμός στην Ουάσινγκτον από την αιφνίδια παραίτηση της Ελένης Ράικου
Η κα Ράικου κατείχε σημαντικό μέρος των στοιχείων που θεωρούνται κρίσιμα για την έρευνα αναφορικά με τον φαρμακευτικό κολοσσό
Προβληματισμό έχει προκαλέσει στις αμερικανικές εισαγγελικές αρχές που διερευνούν την υπόθεση της Novartis, η χθεσινή αιφνίδια παραίτηση της επικεφαλής της Εισαγγελέως Διαφθοράς, κας Ελένης Ράικου.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το skai.gr, αυτό οφείλεται στο ότι η κα Ράικου κατείχε σημαντικό μέρος των στοιχείων που θεωρούνται κρίσιμα για την έρευνα αναφορικά με τον φαρμακευτικό κολοσσό, υπόθεση που η ιδία χαρακτήρισε «κορωνίδα της διαφθοράς».
Σημειώνεται ότι από τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017 η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου αναμένεται να κινήσει τις διαδικασίες για τον ορισμό νέου εισαγγελικού λειτουργού.
Την ίδια στιγμή, ανοιχτό παραμένει το εύρος της έρευνας που θα διαταχθεί για τις καταγγελίες της κυρίας Ράικου, που στην επιστολή παραίτησης έκανε λόγο για μεγάλα συμφέροντα καταγγέλλοντας σχέδιο ηθικής της εξόντωσης αλλά και την αναφορά σε βάρος της από ανακρίτρια για παραλείψεις σε υπόθεση εξοπλιστικών προγραμμάτων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης