Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση Μητσοτάκη (ΝΔ) - Στουρνάρα (ΤτΕ) την Τρίτη 28/03 - Αξιολόγηση και NPLs στο επίκεντρο

Συνάντηση Μητσοτάκη (ΝΔ) - Στουρνάρα (ΤτΕ) την Τρίτη 28/03 - Αξιολόγηση και NPLs στο επίκεντρο
Στο επίκεντρο της συζήτησης αναμένεται να βρεθούν οι καθυστερήσεις στην αξιολόγηση και το ζήτημα της μείωσης των μη εξυπηρετούμενων δανείων στις συστημικές τράπεζες
Με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, θα συναντηθεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017.
Ειδικότερα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης,  θα συναντηθεί στις 11:00, μαζί με το οικονομικό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας,  με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γιάννη Στουρνάρα στα γραφεία της Τράπεζας της Ελλάδος.
Στο επίκεντρο της συζήτησης αναμένεται να βρεθούν οι καθυστερήσεις στην αξιολόγηση και το ζήτημα της μείωσης των μη εξυπηρετούμενων δανείων στις συστημικές τράπεζες.

Το πρόγραμμα του Κ. Μητσοτάκη

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί σήμερα Δευτέρα 27 Μαρτίου, στις 18:30, την έκθεση παιδικής ζωγραφικής «Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών», στο Golden Hall.
Ο κ. Μητσοτάκης, θα προεδρεύσει αύριο, Τρίτη 28 Μαρτίου, στις 9 το πρωί, στη συνεδρίαση των Τομεαρχών, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος.
Στις 11:00, μαζί με το οικονομικό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας, θα συναντηθεί με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γιάννη Στουρνάρα στα γραφεία της Τράπεζας της Ελλάδος.
Τέλος, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα αναχωρήσει για την Μάλτα, όπου θα συμμετάσχει την Τετάρτη 29 και την Πέμπτη 30 Μαρτίου, στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (Ε.Λ.Κ.).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης