Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Ακλόνητη» η συναλλαγματική ισοτιμία δολαρίου - ρουβλίου παρά την τρομοκρατική επίθεση στη Ρωσία

«Ακλόνητη» η συναλλαγματική ισοτιμία δολαρίου - ρουβλίου παρά την τρομοκρατική επίθεση στη Ρωσία
Πέρα από τις σημερινές θλιβερές εξελίξεις στη Ρωσία, το νόμισμα της χώρας εντός του 2017 καταγράφει άνοδο η οποία ενίοτε αποτελεί την καλύτερη μεταξύ των νομισμάτων αναδυόμενων χωρών εφέτος
Ακλόνητη παραμένει η συναλλαγματική ισοτιμία ρουβλίου-δολαρίου ΗΠΑ παρά την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης.
Συγκεκριμένα, το αμερικανικό νόμισμα είναι οριακά αμετάβλητο (+0,07%) έναντι του ρωσικού, διαπραγματευόμενο στα 56,23740 ρούβλια στις 21:00, έχοντας διακυμανθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας μεταξύ 55,93046 και 56,46877 ρουβλίων.
Πέρα από τις σημερινές θλιβερές εξελίξεις στη Ρωσία, το νόμισμα της χώρας εντός του 2017 καταγράφει άνοδο η οποία ενίοτε αποτελεί την καλύτερη μεταξύ των νομισμάτων αναδυόμενων χωρών εφέτος.
Μάλιστα, η απρόσμενη ισχύς του ρουβλίου - που ενισχύεται αντίθετα από την άνοδο των τιμών του πετρελαίου - έχει προκαλέσει την ανησυχία του ρωσικού υπουργείου Οικονομικών, καθώς ενώ τα περισσότερα έξοδα του κρατικού τομέα ενέργειας της χώρας είναι πληρωτέα σε ρούβλια, τα έσοδά του είναι σχεδόν αποκλειστικά σε δολάρια ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης