Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαριάδης: Ο Μητσοτάκης οφείλει να αποδοκιμάσει δημόσια τον Γεωργιάδη για τις ακροδεξιές δηλώσεις του

Ζαχαριάδης: Ο Μητσοτάκης οφείλει να αποδοκιμάσει δημόσια τον Γεωργιάδη για τις ακροδεξιές δηλώσεις του
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφερόμενος σε κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα χαρακτήρισε «αγράμματους κομουνιστές»
Να αποδοκιμάσει τις σημερινές δηλώσεις που διατύπωσε σε πολιτική εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έκανε λόγο για «αγράμματους κομουνιστές» αναφερόμενος σε κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον πρόεδρο της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ζαχαριάδης.
«Η δήλωση του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, σε πολιτική εκπομπή, «είστε κομμουνιστές αγράμματοι» με απαξιωτικό ύφος, αναφερόμενος σε κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει την πολιτική παιδεία, το ήθος αλλά και το ότι η ανάλυσή του δεν διαφέρει δυστυχώς λεκτικά από τις αναλύσεις των σκληρών προπαγανδιστών της χούντας.
Επαναφέρει, με τον πιο άθλιο τρόπο, τις λογικές του διχασμού και της ακραίας πόλωσης, της μετεμφυλιακής δεξιάς και της ακροδεξιάς διαχρονικά.
Η ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή στη μεταπολίτευση, παρά τις σημαντικές πολιτικές και ιδεολογικές αντιθέσεις της με την Αριστερά, υπήρξε δύναμη συμφιλίωσης.
Ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, οφείλει να αποδοκιμάσει δημόσια τον αντιπρόεδρό του και να τον καλέσει να ζητήσει συγγνώμη από κάθε δημοκράτη, προοδευτικό, κομμουνιστή πολίτη αυτής της χώρας.
Η περίοδος του Ιδιώνυμου έχει παρέλθει.
Αν δεν το κάνει,, για άλλη μια φορά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, είτε δρα ως λαγός του κ. Μητσοτάκη ή ο κ. Μητσοτάκης ως ιδεολογική ουρά του κ. Γεωργιάδη και η ΝΔ μετατρέπεται από κόμμα της δημοκρατικής, μετριοπαθούς δεξιάς και της ομαλότητας σε κάτι μεταξύ ΕΡΕ και ΕΠΕΝ» υπογράμμισε ο κ.Ζαχαριάδης.
Σημειώνεται ότι σήμερα το πρωί οι κ.κ.Ζαχαριάδης και Γεωργιάδης είχαν έντονη λεκτική αντιπαράθεση στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.
Με αφορμή τη συζήτηση για το χρέος ο κ. Γεωργιάδης είπε απευθυνόμενος στον κ. Ζαχαριάδη: «Δεν έχετε καταλάβει πώς δουλεύουν οι αγορές.
Είστε κομουνιστές, αγράμματοι.
Μην ανοίγετε το στόμα σας, είστε άσχετοι πραγματικά».
«Εσείς κ. Γεωργιάδη είστε ακροδεξιός, αδέξιος, διχαστικός.
Ντροπή σας» του απάντησε ο κ. Ζαχαριάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης