Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παρά την «καρατόμησή» της η Παπακώστα δηλώνει «μάχιμος στρατιώτης της ΝΔ»

Παρά την «καρατόμησή» της η Παπακώστα δηλώνει «μάχιμος στρατιώτης της ΝΔ»
Ανήκω σε μία μεγάλη ιστορική παράταξη, η οποία είναι η ελπίδα των Ελλήνων, την οποία υπηρετώ με γνώμονα το συμφέρον της Πατρίδας και της Ελληνικής κοινωνίας σε άγριους καιρούς»
«Μάχιμος στρατιώτης κάτω από τη σημαία της ΝΔ», δηλώνει ότι παραμένει η Κατερίνα Παπακώστα, παρά την απόφαση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη να την παύσει από τη θέση της αναπληρώτριας Τομεάρχου Υγείας του κόμματος. 
«Σχετικά με την απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για την αντικατάστασή μου από την θέση της αναπληρώτριας Τομεάρχη Υγείας, δηλώνω πως είμαι πάντοτε στην διάθεσή του, τις αποφάσεις του οποίου σέβομαι», έγραψε στο Facebook η κ.Παπακώστα και πρόσθεσε:
«Είμαι και παραμένω μάχιμος στρατιώτης κάτω από την σημαία της Νέας Δημοκρατίας από την αρχή και δίχως αμφιταλαντεύσεις.
Ανήκω σε μία μεγάλη ιστορική παράταξη, η οποία είναι η ελπίδα των Ελλήνων, την οποία υπηρετώ με γνώμονα το συμφέρον της Πατρίδας και της Ελληνικής κοινωνίας σε άγριους καιρούς».



Τη θέση της κ. Παπακώστα καταλαμβάνει ο Ιάσων Φωτήλας.

Γιατί την αντικατέστησε ο Μητσοτάκης

Την αντικατάσταση της κ. Παπακώστα ο κ. Μητσοτάκης φέρεται να αποφάσισε, όταν η πρώτη άσκησε δριμεία κριτική στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με την εξεταστική επιτροπή για την Υγεία.
Απαντώντας στα λεγόμενα του κ. Γεωργιάδη, πως η εξεταστική συγκροτήθηκε προκειμένου να σπιλωθεί ο ίδιος, ο Μάκης Βορίδης και ο Ανδρέας Λοβέρδος, η κ. Παπακώστα έγραψε στο Facebook:
«Αφού ευχηθώ Καλή Ανάσταση και στον Άδωνι, θέλω να τονίσω ότι η μέρα σήμερα είναι μεγάλη για τη Χριστιανοσύνη για να απασχολεί με τα θέματα του ...επειδή όμως πιστεύει ότι, ως αντιπρόεδρος, βάλλεται, θα συμφωνήσω και θα του προτείνω το αυτονόητο ...έως ότου κλείσει η εξεταστική τις εργασίες της να απεκδυθεί του θεσμού.
Επίσης η παράταξη δίνει τις μάχες και δέχεται τις επιθέσεις, να τονίσω ότι εδώ διαφωνώ με την προσωπική αναφορά του... τέλος, κανείς δεν είναι πολυτιμότερος της παράταξης στην οποία έχουμε την παράδοση, ο βίος και τα έργα μας να μην την εκθέτουν...».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης