Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παυλόπουλος (ΠτΔ): Εθνικό μας χρέος η υπεράσπιση της Δημοκρατίας - Το μήνυμα για την επέτειο του πραξικοπήματος

Παυλόπουλος (ΠτΔ): Εθνικό μας χρέος η υπεράσπιση της Δημοκρατίας - Το μήνυμα για την επέτειο του πραξικοπήματος
Ο κ. Παυλόπουλος έπλεξε το εγκώμιο των πεσόντων-θυμάτων «των αδίστακτων πραξικοπηματιών της 21ης Απριλίου 1967» 
Στο «εθνικό μας χρέος για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας» εστιάζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στο μήνυμά του για τη συμπλήρωση 50 ετών από το πραξικόπημα της 21ηςΑπριλίου 1967.
«Πενήντα χρόνια μετά, η μνήμη των Ελλήνων παραμένει -και θα παραμένει στο διηνεκές- σ’ εθνική εγρήγορση για το στυγερό έγκλημα κατά της Δημοκρατίας που συντελέσθηκε την αποφράδα ημέρα της 21ης Απριλίου 1967» αναφέρει ο κ. Παυλόπουλος. 
Υπογραμμίζει ότι «το εθνικό μας χρέος για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας γίνεται, μέσα στην σημερινή συγκυρία ιδίως για την ευρωπαϊκή μας οικογένεια, τόσο περισσότερο επιτακτικό, όσον οι ύπουλες δυνάμεις που απεργάζονται την κατάλυση των Δημοκρατικών Θεσμών -με αποκορύφωμα τα ναζιστικά κατάλοιπα, τα οποία ξυπνούν τους εφιάλτες του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου- αναβιώνουν απειλητικά».
Τέλος ο κ. Παυλόπουλος έπλεξε το εγκώμιο των πεσόντων-θυμάτων «των αδίστακτων πραξικοπηματιών της 21ης Απριλίου 1967» και είπε ότι πρέπει να τιμώνται παντοτινά «εκείνοι που αντιστάθηκαν και βασανίσθηκαν, υπερασπιζόμενοι τη Δημοκρατία όπως ταιριάζει στους Έλληνες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης