Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέος γύρος διαπραγματεύσεων μεταξύ κυβέρνησης και θεσμών σήμερα (30/4) – Στο επίκεντρο όλα τα ανοιχτά ζητήματα

Νέος γύρος διαπραγματεύσεων μεταξύ κυβέρνησης και θεσμών σήμερα (30/4) – Στο επίκεντρο όλα τα ανοιχτά ζητήματα
Ο νέος γύρος επαφών μεταξύ των δυο πλευρών ξεκινά στις 10:30 το πρωί σήμερα και στο επίκεντρο θα μπουν οι αγορές προϊόντων
(upd) Ξεκίνησε ο νέος γύρος επαφών κυβέρνησης – δανειστών στις 10:30 το πρωί, στο επίκεντρο των οποίων θα βρεθούν αρχικά οι αγορές προϊόντων και κατόπιν όλα τα εκκρεμή ζητήματα.
Στις συζητήσεις που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη, παρουσία του υπουργού Οικονομικών, Ευ. Τσακαλώτου, θα τεθεί και το ανοιχτό θέμα στο μέτωπο των ιδιωτικοποιήσεων, αλλά και ένα ανοιχτό θέμα ως προς το Υπερταμείο.

Νωρίτερα το bankingnews έγραφε:

Συνεχίζονται και σήμερα, Κυριακή 30 Απριλίου, οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών, σε μια προσπάθεια να κλείσουν τα ανοιχτά ζητήματα.
Ο νέος γύρος επαφών μεταξύ των δυο πλευρών ξεκινά στις 10:30 το πρωί σήμερα και στο επίκεντρο θα μπουν οι αγορές προϊόντων.
Μεταξύ άλλων θα συζητηθούν οι συστάσεις του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) για άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, η πώληση εκτός φαρμακείων των μη Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων, κ.α, ενώ  οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν, μετά από μια διακοπή, για το θέμα των συντάξεων και των «κόκκινων» δανείων.
Σημειώνεται ότι στη διάρκεια των επαφών μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών χθες, Σάββατο 29 Απριλίου, που ολοκληρώθηκαν μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, οι δυο πλευρές συζήτησαν θέματα ιδιωτικοποιήσεων, ζητήματα των αγορών προϊόντων και των χρηματοοικονομικών.

(Πρώτη ενημέρωση 09:08, Κυριακή 30 Απριλίου 2017)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης