Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πηγές ΥΨΠΤΕ: Η ΝΔ δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την κατακραυγή για το «μαύρο» στην ΕΡΤ

Πηγές ΥΨΠΤΕ: Η ΝΔ δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την κατακραυγή για το «μαύρο» στην ΕΡΤ
«Ούτε βέβαια εκπλήσσει η προσπάθεια απόδοσης συλλογικής ευθύνης στο σύνολο των εργαζομένων της ΕΡΤ για σχόλιο ενός εξ αυτών»
«Ουδεμία έκπληξη προκαλεί η σημερινή ανακοίνωση (περισσότερα εδώ) της Νέας Δημοκρατίας που στρέφεται εναντίον της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης», καθώς «έχουμε συνηθίσει πλέον από το - κατ' όνομα - "φιλελεύθερο" κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ξεχνά επιλεκτικά την ελευθερία έκφρασης γνώμης των δημοσιογράφων, όταν διαφωνεί με την άποψή που εκφράζουν», σχολιάζουν κύκλοι του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.
«Ούτε βέβαια εκπλήσσει η προσπάθεια απόδοσης συλλογικής ευθύνης στο σύνολο των εργαζομένων της ΕΡΤ για σχόλιο ενός εξ αυτών.
Υπενθυμίζουμε ότι η κ. Λε Πεν υποστηρίχθηκε στο δεύτερο γύρο από το 1/3 των ψηφοφόρων του Φρανσουά Φιγιόν, τον οποίον στήριξε η Νέα Δημοκρατία λόγω κοινού αγώνα "ενάντια στο λαϊκισμό" αλλά και κοινής ημέρας γενεθλίων με τον πρόεδρό της!», συμπληρώνουν.
Φαίνεται, τέλος, συνεχίζουν από το υπουργείο του Νίκου Παππά, πως το κόμμα του Κεδίκογλου, του Άδωνι Γεωργιάδη και του συνοδοιπόρου του Λεπέν Μάκη Βορίδη δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την κατακραυγή που δέχτηκε για το "μαύρο" που έριξε στον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα, και προσπαθεί να πλήξει την αξιοπιστία της ΕΡΤ σε κάθε ευκαιρία, εφευρίσκοντας ζητήματα εκεί που δεν υφίστανται.
«Σε δουλειά να βρισκόμαστε, δηλαδή, μέχρις ότου να βρουν στη Νέα Δημοκρατία πολιτικό αφήγημα, σε αντικατάσταση του παλαιού που εγκαταλείφθηκε με το κλείσιμο της αξιολόγησης», καταλήγουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης