Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεγκέρογλου (ΔΗΣΥ): Να πέσουν οι τόνοι της εσωκομματικής έντασης στο ΠΑΣΟΚ - Άγονες οι αντιπαραθέσεις

Κεγκέρογλου (ΔΗΣΥ): Να πέσουν οι τόνοι της εσωκομματικής έντασης στο ΠΑΣΟΚ - Άγονες οι αντιπαραθέσεις
«Δεν επιτρέπεται να προκαλούμε το αίσθημα των πολιτών που στηρίζουν την παράταξη και να κλονίζουμε την εμπιστοσύνη τους»
Να  πέσουν οι τόνοι της εσωκομματικής έντασης ζητεί με δήλωσή του ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου. 
«Δεν επιτρέπεται να προκαλούμε το αίσθημα των πολιτών που στηρίζουν την παράταξη και να κλονίζουμε την εμπιστοσύνη τους.
Δεν έχουμε την πολυτέλεια να επιτρέπουμε στους πολιτικούς μας αντιπάλους τη στρέβλωση των θεμιτών διαφωνιών, ούτε όμως τα «μικρά» να διαμορφώνουν αρνητικά την εικόνα μας», τονίζει ο κ. Κεγκέρογλου.
Σύμφωνα με τον κ. Κεγκέρογλου «δεν υπάρχει δικαιολογία για κανένα, ούτε δικαιούμαστε να απογοητεύουμε αυτούς που περιμένουν από εμάς.
Ας κατεβάσουμε όλοι τους τόνους, δεν έχουν νόημα οι άγονες αντιπαραθέσεις», επισημαίνει απευθυνόμενος προς όλες τις πλευρές, εγκαλώντας τη κυβέρνηση, ότι «οδηγεί τη χώρα σε συνεχή αδιέξοδα και το μεγάλο χρέος μας απέναντι στην Πατρίδα και τον λαό που υποφέρει από τα επώδυνα μέτρα, είναι η ανατροπή αυτής της πολιτικής»
Ο γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, καλεί όλα τα στελέχη να εργαστούν με τη πρόεδρο Φώφη Γεννηματά, τα συλλογικά όργανα και για την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών και τα προτάγματα της παράταξης, που θα αναδείξουν το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη σε καθοριστικό φορέα για θετικές εξελίξεις στο τόπο μας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης