Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαριάδης: Στα αντίμετρα υπάρχουν και προτάσεις της ΝΔ – Θα τα ψηφίσει στη Βουλή;

Ζαχαριάδης: Στα αντίμετρα υπάρχουν και προτάσεις της ΝΔ – Θα τα ψηφίσει στη Βουλή;
Θα ήταν καλό να μπορέσουμε κάποιες δυσκολίες των πολιτών να τις αποκλιμακώσουμε είπε ο κ.Ζαχαριάδης
Την θέση ότι στα αντίμετρα της συμφωνίας υπάρχουν και προτάσεις που έχει κάνει η ΝΔ διατύπωσε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Κ.Ζαχαριάδης, ο οποίος διερωτήθηκε αν η αξιωματική αντιπολίτευση θα τα ψηφίσει κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας στη Βουλή.
«Εμένα με νοιάζει ότι μου φαίνεται λογικό και σωστό μέτρο και σε έναν κόσμο που έχει πονέσει και υποφέρει, να μπορέσουμε κάποιες δυσκολίες να τις αποκλιμακώσουμε.
Οποιαδήποτε πρόταση από οπουδήποτε και αν προέλθει, αν είναι θετική, μπορούμε να τη δούμε να την επανεξετάσουμε.
Στοιχεία των αντίμετρων υπάρχουν σε κάποιες από τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας.
Για παράδειγμα, το χαμήλωμα του συντελεστή φορολογίας από το 29% στο 26% για τις επιχειρήσεις όλων των βαθμίδων δεν θα το ψηφίσει ο κ. Μητσοτάκης;
Το χαμήλωμα του συντελεστή για τα φυσικά πρόσωπα από το 22% στο 20% και την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης, δεν θα τα ψηφίσει;» διερωτήθηκε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Ζαχαριάδης, ο οποίος υποστήριξε ότι στα αντίμετρα περιλαμβάνεται και η μείωση του ΦΠΑ στα αγροτικά προϊόντα από το 24% στο 13% που ήταν στο πακέτο προτάσεων της ΝΔ.
Πάντως ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ήταν επικριτικός και για τη στάση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
«Μου κάνει εντύπωση ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη, η οποία έχει αρχίσει τα τελευταία χρόνια και μιλάει για το κοινωνικό κράτος, ενώ το προηγούμενα χρόνια το ΠΑΣΟΚ κατατσάκιζε και κατακρεουργούσε το κοινωνικό κράτος, δεν θα ψηφίσει μία σειρά μέτρων» είπε ο κ.Ζαχαριάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης