Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ikea: Προχωρά στη δημιουργία 1.300 νέων θέσεων εργασίας στη Βρετανία μέχρι το 2018

tags :
Ikea: Προχωρά στη δημιουργία 1.300 νέων θέσεων εργασίας στη Βρετανία μέχρι το 2018
Το συνολικό δυναμικό της σουδικής εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο θα ανέρχεται πλέον στα 11.700 άτομα
Στη δημιουργία 1.300 νέων θέσεων εργασίας στη Μεγάλη Βρετανία μέχρι το τέλος του 2018 προχωρά η Ikea, όπως ανακοίνωσε σήμερα (17/5), μέσω τριών νέων καταστημάτων της στο Σέφιλντ, το Έξετερ και το Λονδίνο.
Συγκεκριμένα, η πλειοψηφία των νέων θέσεων εργασίας θα αφορά την περιφέρεια Γκρίνουΐτς του Λονδίνου και το Σέφιλντ, όπου θα στελεχωθούν 500 και 480 άτομα αντίστοιχα, ενώ περίπου 350 άτομα θα εργαστούν στο νέο κατάστημα της Ikea στο Έξετερ.
Πλέον, το συνολικό δυναμικό της σουηδικής εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο θα ανέρχεται πλέον στα 11.700 άτομα, με τους ιθύνοντές της να έχουν δηλώσει ανοιχτά τη στήριξή τους προς τη βρετανική αγορά, παρά την επικράτηση του Brexit.
"Καθώς συνεχίζουμε να επεκτεινόμαστε, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι να φέρνουμε επενδύσεις σε νέες περιοχές κατά μήκος της χώρας και να δημιουργούμε νέες ευκαιρείες στις τοπικές κοινότητες", ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Ikea στο Ηνωμένο Βασίλειο, Gillian Drakeford, επικαλούμενος παράλληλα τις αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών για περισσότερα καταστήματα κοντά στην περιοχές που ζουν.
Υπενθυμίζουμε ότι το περασμένο έτος, η σουηδική εταιρεία ανακοίνωσε αύξηση των ετήσιων εσόδων της στη Βρετανία κατά +8,9%, στις 1,72 δισ. στερλίνες, καταγράφοντας το πέμπτο συνεχόμενο έτος ανάπτυξης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης