Τελευταία Νέα
Διεθνή

Stoltenberg (NATO): Η Συμμαχία πρέπει να κάνει περισσότερα κατά της τρομοκρατίας

tags :
Stoltenberg (NATO): Η Συμμαχία πρέπει να κάνει περισσότερα κατά της τρομοκρατίας
Ο Stoltenberg παραδέχθηκε ότι δεν είναι σίγουρο πως η συμμαχία θα ενταχθεί στον συνασπισμό κατά του Ισλαμικού Κράτους
Να εντείνει τις προσπάθειες του το ΝΑΤΟ κατά τις τρομοκρατίας, ειδικά μετά την επίθεση στο Μάντσεστερ, ισχυρίστηκε σήμερα (24 Μαΐου 2017) ο Jens Stoltenberg παραμονής της συνόδου κορυφής των ηγετών της Ατλαντικής συμμαχίας στις Βρυξέλλες.
Ο Stoltenberg παραδέχθηκε πάντως ότι δεν είναι σίγουρο πως η συμμαχία θα ενταχθεί στον συνασπισμό κατά του Ισλαμικού Κράτους, κάτι που επιθυμεί η Ουάσινγκτον.
«Περιμένω ότι οι σύμμαχοι θα δραστηριοποιηθούν και θα δεχθούν να κάνουν περισσότερα στη μάχη εναντίον της τρομοκρατίας», έπειτα από την «ιδιαίτερα βάναυση» επίθεση στο Μάντσεστερ, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος, δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Η επίθεση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε μια ποπ συναυλία στο Μάντσεστερ και είχε αποτέλεσμα τον θάνατο 22 ανθρώπων και τον τραυματισμό 59, μεταξύ των οποίων παιδιά, «θα θιγεί από όλους τους ηγέτες με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο» κατά τη συνεδρίασή τους αύριο Πέμπτη στη νέα έδρα του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, διευκρίνισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης