Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αναστασιάδης: Πρέπει να εργαστούμε συλλογικά, για να αντιμετωπίσουμε τις πολλαπλές προκλήσεις

Αναστασιάδης: Πρέπει να εργαστούμε συλλογικά, για να αντιμετωπίσουμε τις πολλαπλές προκλήσεις
Η υιοθέτηση της Διακήρυξης της Θεσσαλονίκης αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς το όραμα μας για διαμόρφωση μιας Ανατολικής Μεσογείου ασφαλούς και σταθερής
Στην ανάγκη συλλογικής εργασίας, ώστε να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά οι πολλαπλές προκλήσεις, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης στο πλαίσιο της Τριμερούς Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, περιγράφοντας το μήνυμα ακριβώς της Τριμερούς αυτής συνεργασίας.
«Η κοινή μας ιστορία κι ο πολιτισμός, οι κοινές αρχές και αξίες και η φιλοσοφία της συνεργασίας μας εδράζεται ακριβώς στην αδιαμφισβήτητη πεποίθηση ότι για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις πολλαπλές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε, επιβάλλεται να εργαστούμε συλλογικά, μέσω του πολιτικού και διπλωματικού συντονισμού της δράσης μας», δήλωσε ο κ. Αναστασιάδης.
Ο κύπριος πρόεδρος υπογράμμισε ακόμη πως «η υιοθέτηση της Διακήρυξης της Θεσσαλονίκης αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς το όραμα μας για διαμόρφωση μιας Ανατολικής Μεσογείου ασφαλούς και σταθερής, μιας περιοχής ανάπτυξης, διάδρασης και συνεργιών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης