Τελευταία Νέα
Διεθνή

Focus: Η πτώση του ελικοπτέρου στον Σχοινιά μεταδιδόταν live στο Facebook

tags :
Focus: Η πτώση του ελικοπτέρου στον Σχοινιά μεταδιδόταν live στο Facebook
Το ψεκαστικό ελικόπτερο κατέπεσε στην περιοχή του υδροβιότοπου στο Σχινιά
Ο Χριστόφορος Αλέξανδρος Βουλγαρέλης, υπάλληλος της εταιρίας ασφαλείας που επέβαινε στο ψεκαστικό ελικόπτερο που κατέπεσε στον Σχοινιά μετέδιδε live την μοιραία πτήση μέχρι την τελευταία στιγμή αναφέρει σε δημοσίευμά του το γερμανικό περιοδικό Focus.
Στα τελευταία δραματικά δευτερόλεπτα στο βίντεο που μεταδιδόταν live στο Facebook, το ελικόπτερο πετά χαμηλά, περίπου 30-50 πόδια πάνω από το νερό.
Ενώ ακούγεται μόνο ο ήχος από την μηχανή, το ελικόπτερο φαίνεται να κινείται με μεγαλύτερη ταχύτητα, χωρίς να μπορεί να ειπωθεί με ασφάλεια αν πράγματι ο πιλότος έχει επιταχύνει ή αυτή είναι η αίσθηση που δημιουργείται σε όποιον παρακολουθεί το βίντεο επειδή το ψεκαστικό πετά πολύ χαμηλά.
Λίγο πριν τη διασταύρωση με το χωματόδρομο στα τελευταία δευτερόλεπτα του βίντεο φαίνεται δεξιά η κολόνα της ΔΕΗ όπου γίνεται η πρόσκρουση και αμέσως μετά, κλάσματα του δευτερολέπτου πριν κοπεί η εικόνα, διακρίνονται σπίθες.
Σε εκείνο το σημείο η εικόνα διακόπτεται βίαια, χωρίς να ακούγεται κάτι.
Το ψεκαστικό ελικόπτερο κατέπεσε στην περιοχή του υδροβιότοπου στο Σχινιά και σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από πηγές της Πυροσβεστικής, στο ελικόπτερο επέβαιναν συνολικά τρία άτομα, ο ένας από τους τρεις επιβαίνοντες κατάφερε να απεγκλωβιστεί με τη βοήθεια κατοίκων της περιοχής, ενώ οι άλλοι δύο είναι νεκροί. Πρόκειται για τον χειριστή του ελικοπτέρου κι ενός φύλακα στην περιοχή του Σχινιά.
Οι σοροί των δύο άτυχων ανδρών ανασύρθηκαν από τους πυροσβέστες και με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ.
Ο τρίτος επιβάτης, είναι τραυματισμένος, αλλά εκτός κινδύνου.
Πρόκειται για έναν φοιτητή που έκανε την πρακτική του, και ο οποίος απεγκλωβίστηκε από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου πριν φτάσει η πυροσβεστική στο σημείο της πτώσης και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε επίσης στο ΚΑΤ.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης