Τελευταία Νέα
Διεθνή

Times: Τόνοι σκουπιδιών πνίγουν την Αθήνα - Τι ζητούν οι συμβασιούχοι από την αριστερή κυβέρνηση Τσίπρα

tags :
Times: Τόνοι σκουπιδιών πνίγουν την Αθήνα - Τι ζητούν οι συμβασιούχοι από την αριστερή κυβέρνηση Τσίπρα
Τόνοι σκουπιδιών πνίγουν τους δρόμους στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις και συσσωρεύονται σε τουριστικά αξιοθέατα όπως η Ακρόπολ, αναφέρουν οι Times
Τον γύρο του διεθνούς Τύπου κάνει το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Αθήνα και άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας με την αποκομιδή των σκουπιδιών, λόγω της απεργία των συμβασιούχων στους δήμους.
 Οι Times του Λονδίνου κάνουν λόγο για τόνους σκουπιδιών στους δρόμους της Αθήνας αλλά και για τις προειδοποιήσεις του υπουργείου Υγείας σχετικά με τη δημόσια υγεία.
«Τα σκουπίδια που παραμένουν στους δρόμους εξαιτίας της απεργίας, θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών», προειδοποίησε το υπουργείο Υγείας της Ελλάδας, αναφέρει το δημοσίευμα.
Συνδικάτα που αντιπροσωπεύουν περίπου 6.700 συλλέκτες απορριμμάτων πιέζουν τον Αλεξή Τσίπρα, αριστερό πρωθυπουργό της χώρας, να τους προσφέρουν πλήρη απασχόληση, μόνιμη απασχόληση, καθώς οι βραχυπρόθεσμες συμβάσεις τους λήγουν αυτό το μήνα.
«Τόνοι σκουπιδιών πνίγουν τους δρόμους στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις και συσσωρεύονται σε τουριστικά αξιοθέατα όπως η Ακρόπολη.
Οι αρουραίοι είναι ένα όλο και συχνότερο θέαμα», αναφέρουν οι Times.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης