Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαριάδης: Στα Εξάρχεια πήγε να στηθεί ένα πάρτι εντυπώσεων – Δεν είναι ίδιες όλες οι διαδηλώσεις

Ζαχαριάδης: Στα Εξάρχεια πήγε να στηθεί ένα πάρτι εντυπώσεων – Δεν είναι ίδιες όλες οι διαδηλώσεις
Δεν έχουμε αντίληψη περιορισμού καμίας ελευθερίας είπε ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι στα Εξάρχεια πήγε να στηθεί ένα πάρτι εντυπώσεων διατύπωσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ζαχαριάδης αναφερόμενος στη συγκέντρωση που είχε προαναγγείλει για σήμερα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων στα Εξάρχεια και η οποία απαγορεύτηκε με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη.
«Πήγαινε να στηθεί ένα πάρτι εντυπώσεων.
Εμείς δεν έχουμε αντίληψη περιορισμού καμίας ελευθερίας αλλά δεν θεωρούμε ότι στο κέντρο της Αθήνας και στις πλατείες εκατέρωθεν του άξονα της Ιπποκράτους θα πρέπει να στήνονται σκηνικά που μπορούν να δημιουργήσουν έκρυθμη κατάσταση.
Υπάρχει ένα συγκεκριμένο σκεπτικό πίσω από την απόφαση αυτή.
Δεν θεωρώ ότι όλες οι διαδηλώσεις είναι ίδιες χωρίς να κάνω κάποια λογοκρισία» ανέφερε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αθήνα 9.84 ο κ.Ζαχαριάδης.
«Νομίζω ότι όλοι το καταλαβαίνουν τί μπορεί να σημαίνει για το κέντρο της πόλης σε συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών και δημόσιας υγείας με τα σκουπίδια στους δρόμους ότι μια συνδικαλιστική παράταξη των αστυνομικών που πάει να κάνει μια εκδήλωση στη πλατεία Εξαρχείων και αντίστοιχα κάποιοι αναρχικοί λένε ότι εμείς θα πάμε στο Κολωνάκι την ίδια ώρα» τόνισε ο κ.Ζαχαριάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης