Πολιτική

Κοτζιάς (ΥΠΕΞ) για Κυπριακό: Η διαδικασία θα προχωρήσει – Σκληρή δουλειά το Σαββατοκύριακο

Κοτζιάς (ΥΠΕΞ) για Κυπριακό: Η διαδικασία θα προχωρήσει – Σκληρή δουλειά το Σαββατοκύριακο
Τι δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Ν. Κοτζιάς, κατά την κατά την έξοδο του από τον χώρο της Διεθνούς Διάσκεψης για το Κυπριακό
«Η διαδικασία θα προχωρήσει.
Τη Δευτέρα έχουμε εμείς τη συνέχεια», δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Ν. Κοτζιάς, σε δημοσιογράφους, κατά την κατά την έξοδο του από τον χώρο της Διεθνούς Διάσκεψης για το Κυπριακό.
Κληθείς να απαντήσει εάν ήταν εποικοδομητική η παρουσία του ΓΓ του ΟΗΕ κ. Guterres  στην Crans-Montana, ο κ. Κοτζιάς είπε ότι «ο κ. Guterres είναι μία εξέχουσα προσωπικότητα στη διεθνή σκηνή», ενώ ο ίδιος ένιωσε «τυχερός που μπορέσαμε χθες να συνεργαστούμε σε μία πάρα πολύ καλή κατεύθυνση για το Κυπριακό».
Σε ερώτηση για το εάν θα προχωρήσει η διαδικασία, υπουργός απάντησε θετικά και πρόσθεσε ότι «τη Δευτέρα έχουμε εμείς τη συνέχεια.
Έχουμε πει να απαντηθούν δύο θεμελιακά ερωτήματα και να σπάσουμε αυτά τα ερωτήματα σε σειρά απαντήσεων.
Το Σαββατοκύριακο επιφυλάσσει στην ομάδα μας, την Ελληνική Αντιπροσωπία, αλλά και στην Κυπριακή Αντιπροσωπία, πάρα πολλή και σκληρή δουλειά».
«Όμως, όπως ξέρετε, δεν φοβόμαστε τη σκληρή δουλειά, αρκεί να είναι χρήσιμη για τη χώρα», κατέληξε ο κ. Κοτζιάς.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα ο κ. Κοτζιάς, σε δήλωσή του σε δημοσιογράφους κατά την άφιξή του στον χώρο της Διεθνούς Διάσκεψης για το Κυπριακό, είχε εκφράσει την αισιοδοξία του, καθώς και ότι η  εν λόγω Διάσκεψη θα συνεχιστεί «μάλλον όλη την επόμενη εβδομάδα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης