Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Παραμένει εξαιρετική η χρηματιστηριακή εικόνα της Μυτιληναίος μετά και την ενοποίηση της ΜΕΤΚΑ

Παραμένει εξαιρετική η χρηματιστηριακή εικόνα της Μυτιληναίος μετά και την ενοποίηση της ΜΕΤΚΑ
Σε υψηλά δέκα ετών η μετοχή που αρνείται να δώσει μία καλή διόρθωση μετά από τόσους μήνες ανόδου
«Στενή επαφή» με τα υψηλά πολλών ετών διατηρεί η μετοχή της Μυτιληναίος μετά και την χρηματιστηριακή ενοποίηση της ΜΕΤΚΑ και την εκτόξευση της αποτίμηση στα 1,2 δισ. ευρώ.
Διαγραμματικά η εικόνα της μετοχής είναι για σεμινάριο και οι ανοδικοί μήνες είναι πλέον πολλοί χωρίς να υπάρχουν σημαντικές ρευστοποιήσεις που θα έδιναν μία καλή διόρθωση.
Ο τίτλος ουσιαστικά αρνείται να διορθώσει και η όποια διόρθωση είναι βραχυπρόθεσμη και περιορισμένης έκτασης ενώ άμεσα πάλι ο τίτλος βρίσκει δυνάμεις και κινείται σε νέα υψηλά.
Τιμές σαν τις σημερινές ήτοι πάνω από τα 8,50 ευρώ έχει ο τίτλος να δει πάνω από 10 χρόνια.
Όμως από τότε μέχρι τώρα ο όμιλος έχει κάνει άλματα και πλέον οι επενδυτές που τον στηρίζουν και πρόσφατα το απέδειξαν υπερκαλύπτοντας το εταιρικό ομόλογο με εξαιρετικά μικρό επιτόκιο περιμένουν προφανώς καλύτερα αποτελέσματα μετά τη σημαντική αυτή ενοποίηση.
Σήμερα η μετοχή υποχωρεί οριακά καταγράφοντας απώλειες μικρότερες από τον γενικό δείκτη, και πιο συγκεκριμένα βρίσκεται στα 8,64 ευρώ και στο -0,58% με όγκο 148 χιλ. τεμάχια.
Υπενθυμίζεται πως τέλη Σεπτεμβρίου 2016 η μετοχή ήταν στα 3,90 ευρώ και ήταν και η τελευταία φορά που είδε τέτοια επίπεδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης