Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαξίμου: Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων να μην παρασύρεται σε ρόλο γραφείου τύπου της ΝΔ

Μαξίμου: Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων  να μην παρασύρεται σε ρόλο γραφείου τύπου της ΝΔ
Ασυνήθιστο σχόλιο από το Μέγαρο Μαξίμου εναντίον δικαστικών λειτουργών
Εντείνεται η διαμάχη της κυβέρνησης με δικαστικούς λειτουργούς για τη Δικαιοσύνη και το κατά πόσο δέχεται παρεμβάσεις κυβερνητικών και κομματικών στελεχών.  
Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, ως επαγγελματικό σωματείο, καλό θα ήταν να μην παρασύρεται σε ρόλο γραφείου τύπου της ΝΔ, αναφέρει σε σχόλιό του το Μέγαρο Μαξίμου.
«Η ίδια η ΝΔ όμως και ιδιαίτερα ο κος Μητσοτάκης οφείλουν να απαντήσουν ευθέως για τον πρώην υπουργό και στενό του συνεργάτη:
Έδωσε ο κύριος Αθανασίου χάρη σε έμπορο κοκαΐνης;
Ελέγχονται από τη Δικαιοσύνη συνεργάτες του μετά από καταθέσεις για πιθανό χρηματισμό;», διερωτάται το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού. 
Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων αναφέρει σε σημερινή (23/7) ανακοίνωσή της ότι «συστηματικά και μεθοδικά επιχειρείται εδώ και καιρό η πλήρης υποταγή και χειραγώγηση της Δικαιοσύνης ώστε να λειτουργεί όχι ως ανεξάρτητη εξουσία αλλά ως κυβερνητικός μηχανισμός» και προσθέτει:
«Υπουργοί και βουλευτές εκτοξεύουν καθημερινά αστήρικτες κατηγορίες σε βάρος δικαστών και εισαγγελέων για μεροληπτικές αποφάσεις και ύπαρξη σκοπιμοτήτων που στόχο έχουν δήθεν την παρεμπόδιση του Κυβερνητικού έργου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης