Τελευταία Νέα
Διεθνή

New York Times: Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Pence θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2020

New York Times: Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Pence θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2020
Υποστήριξε ωστόσο οτι θα είναι υποψήφιος εάν ο αμερικανός πρόεδρος Trump παραιτηθεί από τη διεκδίκηση της δεύτερης θητείας του για το Λευκό Οίκο  
Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για το χρίσμα των ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές του 2020 έκανε γνωστή ο αμερικανός αντιπρόεδρος Mice Pence.
Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στους New York Times, εάν ο αμερικανός πρόεδρος Donald Trump παραιτηθεί απ τη διεκδίκηση της δεύτερης θητείας του για το Λευκό Οίκο θα θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος.
Ο Pence έμπλεξε το εγκώμιο του αμερικανού προέδρου Trump λέγοντας ότι «είναι τιμή του που εργάζεται στο πλευρό ενός προέδρου που κάνει την Αμερική ισχυρή και πάλι».
Την ίδια στιγμή ο αμερικανός αντιπρόεδρος επιτέθηκε στην εφημερίδα για δημοσίευμα μία ημέρα πριν, στο οποίο αναφερόταν ότι ο Pence έχει ιδρύσει ανεξάρτητη επιτροπή υπεύθυνη για την προεκλογική χρηματοδότηση του ενώ έχει ήδη απευθυνθεί και σε μεγάλους δωρητές.
Η εφημερίδα υποστηρίζει ακόμη ότι ο αντιπρόεδρος κινείται σε αυτή την κατεύθυνση λόγω των χαμηλών ποσοστών δημοτικότητας του Trump αλλά και των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη σχετικά με τις επαφές του με τη Μόσχα.
Ο Pence κατηγόρησε τους New York Times για ψευδή ειδήσεις λέγοντας ότι είναι μια ακόμη προσπάθεια διχασμού της κυβέρνησης Trump.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης