Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Εντυπωσιακή άνοδος 7% για την Coca Cola λόγω των αποτελεσμάτων α΄εξαμήνου 2017

tags :
Εντυπωσιακή άνοδος 7% για την Coca Cola λόγω των αποτελεσμάτων α΄εξαμήνου 2017
Στο +7% άνοιξε η μετοχή με όγκο 7 χιλ. τεμάχια και αποτίμηση 10,4 δισ. ευρώ δίνοντας άνοδο στο ΧΑ 0,67%
Με μεγάλη άνοδο άνοιξε η μετοχή της Coca Cola λόγω των ανώτερων των εκτιμήσεων αποτελεσμάτων που δημοσίευσε για το πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας χρήσης.
Οι μέσες εκτιμήσεις των αναλυτών έκαναν λόγο για καθαρά κέρδη 178 εκατ. ευρώ και η εταιρεία ανακοίνωσε κέρδη 209,6 εκατ. ευρώ, σε συγκρισιμη βάση, ή δημοσιευμένα 191,6 εκατ. ευρώ.
Ο τίτλος ενισχύεται 7,4% και βρίσκεται στα 28,46 ευρώ με όγκο 9 χιλ. τεμάχια και αποτίμηση 10,4 δισ. ευρώ που αποτελούν και νέα ιστορικά υψηλά.
Η άνοδος λόγω της βαρύτητας που έχει στη διαμόρφωση των δεικτών η μετοχή σπρώχνει το ΧΑ στις 837 μονάδες και στο +0,60%.
Τονίζεται πως ο Δημήτρης Λόης, Διευθύνων Σύμβουλος της Coca-Cola HBC AG, σχολίασε πως «είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τα εξαιρετικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του έτους, που χαρακτηρίζονται από αύξηση του όγκου πωλήσεων και των εσόδων από πωλήσεις ανά κιβώτιο και στους τρεις τομείς δραστηριότητάς μας.
Είναι επίσης πολύ ικανοποιητικό να βλέπουμε την αύξηση των εσόδων να μεταφράζεται σε σημαντική αύξηση του περιθωρίου κέρδους».


Γ.Κ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης