Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Roan Paul institute: Προσέξτε λένε οικτρά ψέματα για την Βόρεια Κορέα οι ΗΠΑ

Roan Paul institute: Προσέξτε λένε οικτρά ψέματα για την Βόρεια Κορέα οι ΗΠΑ
Φυσικά η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και οι υπηρέτες της ψεύδονται για τη Βόρεια Κορέα.
Προσέξτε λένε οικτρά ψέματα για την Βόρεια Κορέα οι ΗΠΑ προειδοποιεί το Roan Paul Institute.
Το εντυπωσιακό είναι ότι ο Roan Paul ήταν φιλικά διακείμενος στον πρόεδρο Trump και υπέρ της ισχυροποίησης της ηγεμονίας των ΗΠΑ.
Προκαλεί λοιπόν σοβαρό προβληματισμό η στάση του Roan Paul Institute.
Συγκεκριμένα αναφέρει «από την στιγμή της έκρηξης του προέδρου Trump που μίλησε για "πυρκαγιά και μανία" οι Αμερικανοί συγκεντρώθηκαν "γύρω από την (ψεύτικη) σημαία της προπαγάνδας του πολέμου.
Καθώς πολλοί «επαναστάτες πατριώτες» στρέφονται στην λύση του πολέμου και αυτό επικοινωνούν μέσω των πληκτρολογίων τους η αιώνιας αλήθεια επανέρχεται:
Οι κυβερνήσεις και οι υπάλληλοί τους (τα κύρια μέσα ενημέρωσης, οι νεοσυντηρητικοί, το βαθύ κράτος κ.λπ.) είναι δολοφονικοί ψεύτες και ο μόνος τρόπος που τολμούν να ξεπλύνουν μερικές εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια - του αίματος – είναι να συντηρούν τον πέολεμο.
Φυσικά η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και οι υπηρέτες της ψεύδονται για τη Βόρεια Κορέα.
 Πάντα ψέμα!
Το αμερικανικό σύστημα εξουσίας έχει μια μακράς διάρκειας ιστορία στην χρήσης ψευδών πληροφοριών και προπαγάνδας για να χειραγωγήσει εκατοντάδες εκατομμύρια πολίτες στη στήριξη του περιττού στρατιωτικού παρεμβατισμού.
Από τον συμβολισμό του Κόλπου του Τόκκιν έως την ψεύτικη μαρτυρία του Nayirah με το εκπληκτικό δίκτυο ψεύδους κατά του Saddam Hussein στο Ιράκ έως την «ανθρωπιστική» παρέμβαση στη Λιβύη και έως τον ασυνείδητο Assad στη Συρία.
Όλα αυτά δείχνουν ότι υπάρχει ένας μηχανισμός προπαγάνδας με στόχο την εξαπάτηση της κοινωνίας ώστε να μπορέσει η πολεμική βιομηχανία να πουλήσει τα ακριβά αποθέματα στρατιωτικού-βιομηχανικού υλικού σε κάποια χώρα του τρίτου κόσμου.
Όλα αυτά επιτυγχάνονται χωρίς όρια για τα κακά που θα διαπράξει η αμερικανική μη εξουσιοδοτημένη εξουσία προκειμένου να εξασφαλίσει γεωπολιτική κυριαρχία.
Η προπαγάνδα είναι το ισχυρότερο όπλο της εξουσίας στις μάζες
Αν γνωρίζατε έναν γνωστό ψυχαναγκαστικό ψεύτη που εξαπατά  τους ανθρώπους πώς θα αντιδρούσατε αν σας έδινε ένα όπλο και σας προειδοποιούσε ότι ο γείτονάς σας είναι έτοιμος να σας σκοτώσει;
Ακόμη και αυτοί που έχουν παγιδευτεί στη φρενίτιδα των κατασκευαζόμενων απειλών θα μπορούσαν να επηρεαστούν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης