Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

MIG: Η θυγατρική της Attica Group εξαγοράζει το 50,3% της HSW - Επιβεβαίωση του bankingnews.gr

MIG: Η θυγατρική της Attica Group εξαγοράζει το 50,3% της HSW - Επιβεβαίωση του bankingnews.gr
Η αγορά των 1.250.000 μετοχών εκ του ανωτέρω πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της HSW, έχει ήδη ολοκληρωθεί, δια καταβολής τοις μετρητοίς, ενώ οι υπόλοιπες 37.789.833 μετοχές θα αποκτηθούν βάσει συμφωνίας
Μετά την ανακοίνωση της θυγατρικής Attica Group για την εξαγορά του 50,3% των μετοχών της Hellenic Seaways, εξέδωσε ανακοίνωση και η μητρική της Attica Group, Marfin Investment Group (MIG), επιβεβαιώνοντας πλήρως το πρωινό δημοσίευμα του www.bankingnews.gr.
Αναλυτικά η σημερινή (11Αυγούστου 2017) ανακοίνωση της MIG αναφέρει:
«Για λόγους πληρέστερης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού ακολουθεί σημερινό Δελτίο Τύπου της θυγατρικής «ATTICA A.E. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Attica Α.Ε. Συμμετοχών (η «Attica Group»), θυγατρικής εταιρίας του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG), του μεγαλύτερου επενδυτικού ομίλου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ανακοινώνει με ιδιαίτερη ικανοποίηση ότι επήλθε καταρχήν συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς και άλλους μετόχους μειοψηφίας, για την απόκτηση από την Attica Group συνολικά 39.039.833 μετοχών της εταιρίας ΧΕΛΛΕΝΙΚ ΣΗΓΟΥΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (εφεξής «HSW»), ήτοι ποσοστού 50,30% του μετοχικού κεφαλαίου της HSW.
Στο πλαίσιο της ως άνω συναλλαγής, η Attica Group θα καταβάλλει Ευρώ 30,61 εκατ. τοις μετρητοίς και θα διαθέσει 24.145.523 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της, οι οποίες θα προέλθουν από αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.
Η αγορά των 1.250.000 μετοχών εκ του ανωτέρω πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της HSW, έχει ήδη ολοκληρωθεί, δια καταβολής τοις μετρητοίς, ενώ οι υπόλοιπες 37.789.833 μετοχές θα αποκτηθούν βάσει συμφωνίας, η οποία τελεί υπό την έγκριση των αρμοδίων κανονιστικών και λοιπών αρχών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης