Τελευταία Νέα
Διεθνή

Merkel: Η τρομοκρατία δεν θα μας νικήσει ποτέ - Ενωμένη με την Ισπανία η Γερμανία

Merkel: Η τρομοκρατία δεν θα μας νικήσει ποτέ - Ενωμένη με την Ισπανία η Γερμανία
Αυτές οι δολοφονικές επιθέσεις μας έδειξαν για άλλη μια φορά την πλήρη περιφρόνηση για την ανθρωπότητα, δήλωσε η καγκελάριος 
Η Γερμανία βρίσκεται ενωμένη με την Ισπανία στην αποφασιστικότητά της να μην επιτρέψει στις τρομοκρατικές επιθέσεις να σταματήσουν τους ανθρώπους να ζουν τη ζωή τους, δήλωσε σήμερα (18/7/2017) η καγκελάριος Angela Merkel, μία ημέρα μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στη Βαρκελώνη.
«Αυτές οι δολοφονικές επιθέσεις μας έδειξαν για άλλη μια φορά την πλήρη περιφρόνηση για την ανθρωπότητα που εμπλέκεται στην ισλαμική τρομοκρατία», συνέχισε η Merkel.
Είμαστε ενωμένοι στην απόφασή μας να μην επιτρέψουμε σε αυτές τις δολοφονίες… να μας σταματήσουν να ζούμε τον τρόπο ζωής μας», δήλωσε η γερμανίδα καγκελάριος.
«Η τρομοκρατία μπορεί να προκαλέσει πικρές και τρομερά λυπηρές ώρες σε εμάς, όπως συνέβη στην Ισπανία, αλλά δεν μπορεί ποτέ να μας νικήσει», τόνισε η Merkel.
Η ίδια ανέφερε ότι συνομίλησε με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Mariano Rajoy για να εκφράσει τα συλλυπητήρια της Γερμανίας.
Είπε επίσης ότι είχε μιλήσει με εκπροσώπους των άλλων κομμάτων στη Γερμανία και αποφάσισαν συλλογικά να συνεχίσουν την προεκλογική εκστρατεία ενόψει των εκλογών της 24ης Σεπτεμβρίου αλλά απέχοντας από δυνατές μουσικές και κρατώντας λεπτά σιγής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης