Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίθεση Πολάκη κατά Δικαιοσύνης με αφορμή τον ΟΑΣΘ: Δεν θα σας περάσει

Επίθεση Πολάκη κατά Δικαιοσύνης με αφορμή τον ΟΑΣΘ: Δεν θα σας περάσει
Τι έγραψε στο facebook ο  αναπληρωτής υπουργός Υγείας,  Π. Πολάκης, με αφορμή την απόφαση του ΣτΕ με την οποία αναστέλλεται προσωρινά η διαδικασία εκκαθάρισης του ΟΑΣΘ
Νέα επίθεση κατά της Δικαιοσύνη εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας,  Π. Πολάκης, με αφορμή την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας με την οποία αναστέλλεται προσωρινά η διαδικασία εκκαθάρισης του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), μέχρι το ανώτατο δικαστήριο εκδώσει τέλη του έτους με αρχές του επόμενου, ήτοι το 2018, την οριστική του απόφαση επί της αίτησης ακύρωσης της διαδικασίας.
Ο κ. Πολάκης σε ανάρτησή του στο facebook έγραψε «έτσι σε θέλω Δικαιοσύνη!!!!! Τυφλή... μπροστά στα λαμόγια του παρελθόντος.
ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!».



Σημειώνεται ότι με ανακοίνωσή του το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών έκανε σαφές ότι «δεν αναστέλλεται καμία διαδικασία εκκαθάρισης» στον ΟΑΣΘ.
Υπενθυμίζεται ότι το ΣτΕ απέρριψε το αίτημα προσωρινής διαταγής ως προς την τοποθέτηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ έκανε δεκτό το αίτημα ως προς το σκέλος της αναστολής της διαδικασίας εκκαθάρισης, μέχρι τη συζήτηση της αίτησης αναστολής που έχουν καταθέσει οι προσφεύγοντες, κάτι που πιθανότατα θα γίνει εντός του Σεπτεμβρίου του 2017.
Στο ΣτΕ έχουν προσφύγει ο ΟΑΣΘ και τρία μέλη του παλαιού Διοικητικού Συμβουλίου και παράλληλα μέτοχοι του Οργανισμού, ενώ η αίτηση ακυρώσεως έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί τον προσεχή Δεκέμβριο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης