Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Θεσσαλονίκη η συνάντηση Τσίπρα με παραγωγικούς φορείς της πόλης εν όψει ΔΕΘ στις 9/9

Στη Θεσσαλονίκη η συνάντηση Τσίπρα με παραγωγικούς φορείς της πόλης εν όψει ΔΕΘ στις 9/9
Οι συναντήσεις αυτές με τον εκάστοτε πρωθυπουργό γίνονταν πάντα στην Αθήνα φέτος όμως στόχος είναι η ενίσχυση του γραφείου του πρωθυπουργού στη θεσσαλονίκη 
Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί σήμερα (26/8) ο Αλέξης Τσίπρας όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης ενόψει της ομιλίας του στα εγκαίνια της ΔΕΘ στις 9 Σεπτεμβρίου.
Η συνάντηση θα γίνει στις 11 το πρωί στο Γραφείο της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού, στο κτίριο του Υφυπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, ενώ το απόγευμα ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί στις Πρέσπες, για να παρακολουθήσει τη συναυλία-αφιέρωμα στον ποιητή και στιχουργό Νίκο Γκάτσο, με τον Μανώλη Μητσιά και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου.
Οι φορείς που θα εκπροσωπηθούν είναι τα Επιμελητήρια (Εμπορικό-Βιομηχανικό, Βιοτεχνικό, Επαγγελματικό, Τεχνικό, Οικονομικό, Γεωτεχνικό), ο Εμπορικός Σύλλογος, οι Σύνδεσμοι Εξαγωγέων και Βιομηχανιών Β. Ελλάδος, η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων και η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo, ενώ ο πρωθυπουργός θα πλαισιώνεται από υπουργούς.
Παραδοσιακά οι συναντήσεις των εκπροσώπων φορέων της Θεσσαλονίκης με τον εκάστοτε πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης γίνονταν στην Αθήνα, παραμονές της ΔΕΘ, όμως φέτος μεταφέρονται στη Θεσσαλονίκη καθώς επιδιώκεται η ενίσχυση του περίφημου «Γραφείου του Πρωθυπουργού» στην πόλη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης