Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Υπάρχουν ψέματα, μεγάλα ψέματα και ο Τσίπρας – Οι πολίτες πλέον γνωρίζουν

ΝΔ: Υπάρχουν ψέματα, μεγάλα ψέματα και ο Τσίπρας – Οι πολίτες πλέον γνωρίζουν
Για ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο η ΝΔ
«Οι πολίτες πλέον γνωρίζουν: υπάρχουν ψέματα, μεγάλα ψέματα και ο κ. Τσίπρας», τονίζει η ΝΔ και σημειώνει πως «λίγο αργά θυμήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι τα ψέματα και οι τσάμπα υποσχέσεις είναι ενοχλητικά».
 «Έχουν προηγουμένως φροντίσει να καταστήσουν οι ίδιοι τη Θεσσαλονίκη τόπο ανακοίνωσης ατελείωτων ψεμάτων», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει πως «με το αλήστου μνήμης πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, το σκίσιμο των μνημονίων και την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, το 2014, τα θεαματικότερα ίσως ψέματα στην πολιτική μας ιστορία.
Με τα ψέματα του 2015 (μετά το τρίτο μνημόνιο, όταν υποτίθεται είχαν τελειώσει με τις ''αυταπάτες'').
Όταν υποσχέθηκαν ότι θα μειώσουν τη φορολογία και δεν θα παραχωρήσουν τα κόκκινα δάνεια σε funds, για να κάνουν ακριβώς τα αντίθετα.
Μέχρι τα περυσινά ψέματα, του 2016.
Αναδείξαμε 13 από αυτά και απάντηση δεν λάβαμε.
Τους τα θυμίζουμε με την ελπίδα να λάβουμε κάποια πειστική απάντηση αντί για ένα ακόμα υβριστικό παραλήρημα.
Με το νέο ψέμα ότι δήθεν τελειώνουν τα μνημόνια, όταν έχουν δεσμεύσει τη χώρα σε βαριά λιτότητα με μειώσεις μισθών, συντάξεων και αφορολόγητου και υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα για πολλά ακόμα χρόνια».
 «Οι πολίτες πλέον γνωρίζουν: υπάρχουν ψέματα, μεγάλα ψέματα και ο κ. Τσίπρας.
Αναμένουμε - με όχι και τόσο μεγάλο, είναι η αλήθεια - ενδιαφέρον, τι ψέματα θα σερβίρουν φέτος και σε ποιους θα επιρρίψουν τις ευθύνες για τις αποτυχίες τους», τονίζει η ΝΔ και καταλήγει σημειώνοντας «ελπίζουμε να βρουν κάτι πρωτότυπο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης