Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Διαψεύδει το Μαξίμου ο Ρουβίκωνας: Δεν κάναμε εμείς την επίθεση στον ΔΟΛ

Διαψεύδει το Μαξίμου ο Ρουβίκωνας: Δεν κάναμε εμείς την επίθεση στον ΔΟΛ
Τα μέλη του Ρουβίκωνα ξεκαθαρίζουν ότι δεν έκαναν την επίθεση στο παλιό κτίριο του ΔΟΛ
Με κείμενό τους για την  επίθεση στις παλιές εγκαταστάσεις του ΔΟΛ στην οδό Μιχαλοκοπούλου, τα μέλη του Ρουβίκωνα ξεκαθαρίζουν ότι δεν κάνανε την εν λόγω επίθεση, διαψεύδοντας έτσι κυβερνητικές πηγές που χθες, Σάββατο 26/8, έκανα λόγο για  «καταδικαστέα ενέργεια του Ρουβίκωνα ενάντια σε ένα άδειο κτίριο» του ΔΟΛ.
Όπως ανέφεραν τα μέλη του Ρουβίκωνα σε κείμενό τους σε σχέση με την επίθεση στις εγκαταστάσεις του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ) στην οδό Μιχαλοκοπούλου στο κέντρο της Αθήνας «ο Ρουβίκωνας αναλαμβάνει πάντα, άμεσα, την ευθύνη των ενεργειών του, αυτό αν μη τι άλλο το έχουμε αποδείξει και στον πιο κακόπιστο (…)
Όχι μόνο δεν είχαμε αναλάβει κάποια ευθύνη (σ.σ. στον ΔΟΛ) αλλά την είχαν αναλάβει άλλοι αγωνιστές με κείμενό τους στο Indymedia».
Υπενθυμίζεται ότι, με κείμενό της, ομάδα που υπογράφει ως «σύντροφοι, συντρόφισσες από καταλήψεις» ανέλαβε την ευθύνη για τους βανδαλισμούς στις πρώην εγκαταστάσεις του ΔΟΛ.
Σημειώνεται ότι το Σάββατο 27/8 κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι «με αφορμή μία καταδικαστέα ενέργεια του Ρουβίκωνα ενάντια σε ένα άδειο κτίριο (πρώην γραφεία του ΔΟΛ, άδεια σήμερα),  ο Δημοσιογραφικό Οργανισμός Μαρινάκη συνεχίζει την προσπάθεια σπίλωσης της κυβέρνησης, με αδιανόητες κατηγορίες -τώρα τη βλέπουν και σε ρόλο… καθοδηγητή!».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης