Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαριάδης (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν θα γίνουμε Ισπανία – Θα προστατευτεί από τους πλειστηριασμούς η α’ κατοικία

Ζαχαριάδης (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν θα γίνουμε Ισπανία – Θα προστατευτεί από τους πλειστηριασμούς η α’ κατοικία
Θα πρέπει όμως κάποια στιγμή να διαχωριστούν αυτοί που δεν μπορούν να πληρώσουν από τους μπαταχτσήδες είπε ο κ.Ζαχαριάδης
Διαβεβαιώσεις ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να γίνει Ισπανία και ότι η πρώτη κατοικία θα προστατευθεί από τους πλειστηριασμούς διατύπωσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ζαχαριάδης.
«Ακόμα και μετά την προθεσμία που έχει η κυβέρνηση θα λάβει μέριμνα με βάση τα τότε οικονομικά δεδομένα.
Θα πρέπει όμως κάποια στιγμή και στην Ελλάδα να διαχωριστούν αυτοί που δεν μπορούν να πληρώσουν από τους μπαταχτσήδες» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 ο κ.Ζαχαριάδης.
Ερωτηθείς για την αυριανή επίσημη επίσκεψη του Γάλλου προέδρου Emmanuel Macron, ο κ.Ζαχαριάδης είπε ότι είναι σημαντική τόσο σε επίπεδο επενδύσεων όσο και σε επίπεδο πολιτικής στήριξης ενόψει της τρίτης αξιολόγησης.
«Αυτήν τη φορά δεν θα υπάρχουν καθυστερήσεις.
Έχουν επιτευχθεί στόχοι και όλοι αναγνωρίζουν ότι ο ελληνικός λαός έχει σηκώσει πολλά βάρη και μάλιστα από λάθος προγράμματα» τόνισε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έβαλε κατά της ΝΔ για την κριτική που ασκεί στο μέτωπο των επενδύσεων.
«Η ΝΔ εγκλώβισε την επιχειρηματικότητα, έγινε διαχειριστής της, διάλυσε τις μεσαίες επιχειρήσεις, οδήγησε στον δρόμο ένα εκατομμύριο ανθρώπους και σήμερα μας κουνάει το χέρι» είπε ο κ.Ζαχαριάδης.
Αναφορικά με την παραμονή ή όχι του ΔΝΤ στο πρόγραμμα, ο κ. Ζαχαριάδης είπε ότι αυτό που έχει σημασία και αυτό που επιδιώκει η κυβέρνηση, είναι η Ελλάδα να βγει από την επιτροπεία.
«Πρέπει να εξασφαλιστούν οι συμμαχίες ώστε να πάψουν κάποιοι να κρύβονται πίσω από το Ταμείο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης