Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ικανοποίηση Μαξίμου από τα αποτελέσματα της επίσκεψης Macron - Θετικά σημάδια για το θέμα του χρέους

Ικανοποίηση Μαξίμου από τα αποτελέσματα της επίσκεψης Macron - Θετικά σημάδια για το θέμα του χρέους
H ευρωπαϊκή ατζέντα του Ε. Macron παρουσιάζει συγκλίσεις με τις προτάσεις που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας για εμβάθυνση της Δημοκρατίας στην Ευρώπη
Ικανοποίηση εκφράζει το Μέγαρο Μαξίμου για τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας της επίσκεψης του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας, E. Macron στην Ελλάδα.
Η αναγνώριση από τον κ. Macron της ανάγκης να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση σύντομα και χωρίς νέες απαιτήσεις από το ΔΝΤ είναι ενδεικτική της σημασίας που αποδίδει ο κ. Macron στην οριστική υπέρβαση της ελληνικής κρίσης, ανέφερε κυβερνητικός αξιωματούχος και εκτίμησε πως η στρατηγική Macron για δημοκρατική εμβάθυνση της Ευρώπης περνά μέσα από την οριστική επίλυση του ελληνικού ζητήματος.
Ο ίδιος αξιωματούχος, επέστησε την προσοχή στη δήλωση Macron ότι για πρώτη φορά υπάρχουν θετικά σημάδια στην Ελλάδα και υπογραμμίζουν την έμφαση που έδωσε ο Γάλλος Πρόεδρος στην ανάγκη να διευθετηθεί οριστικά και το θέμα του χρέους.
Θεωρεί επίσης, ότι η ευρωπαϊκή ατζέντα του Ε. Macron παρουσιάζει συγκλίσεις με τις προτάσεις που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας για εμβάθυνση της Δημοκρατίας στην Ευρώπη και εκτίμησε ότι αυτή η ατζέντα είναι προνομιακή για την κυβέρνηση.
Αύριο (8/9), η ελληνική κυβέρνηση προσδοκεί σε μία ουσιαστική συζήτηση με τους επενδυτές για να ολοκληρωθεί με θετικό τρόπο και ο στόχος της επίσκεψης του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας για την επίτευξη επιχειρηματικών συμφωνιών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης