Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Forthnet: Εμπορική συνεργασία με Vodafone και Wind για τα κανάλια Novasports

Forthnet: Εμπορική συνεργασία με Vodafone και Wind για τα κανάλια Novasports
Από τους δύο παραπάνω παίκτες που ετοιμάζονται να μπουν στην συνδρομητική τηλεόραση, μόνο η Vodafone έχει παρουσία από το 2014 στις τηλεοπτικές υπηρεσίες με την απόκτηση της HOLTVTV
Ανακοινώθηκε η εμπορική συμφωνία της Forthnet με τις Vodafone και Wind για τη διάθεση των καναλιών Novasports και μέσω των πλατφόρμων των δύο εταιριών κινητής τηλεφωνίας επιβεβαιώνοντας πλήρως το bankingnews που είχε προαναγγείλει τη συμφωνία με δημοσίευμά του στις 11 Σεπτεμβρίου 2017.
Η διείσδυση της συνδρομητικής τηλεόρασης στην χώρα μας λόγω των σημαντικών περικοπών που έχουν κάνει τα κανάλια στο πρόγραμμα και στις παραγωγές τους με αποτέλεσμα το μερίδιο αγοράς της συνδρομητικής τηλεόρασης να έχει εκτοξευθεί από το 11% στο 24%.
Σήμερα οι πελάτες συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα εκτιμώνται σε περίπου 950.000, και αντιστοιχούν σε διείσδυση 24% των νοικοκυριών της χώρας, ποσοστό που είναι σημαντικά χαμηλότερο του μέσου όρου στην Ε.Ε. (37%) και πολύ χαμηλότερο από τον ευρωπαϊκό Βορρά.
Από τους δύο παραπάνω παίκτες που ετοιμάζονται να μπουν στην συνδρομητική τηλεόραση, μόνο η Vodafone έχει παρουσία από το 2014 στις τηλεοπτικές υπηρεσίες με την απόκτηση της HOLTVTV, ωστόσο το μερίδιό της είναι πολύ μικρό και η υπηρεσία λειτουργεί συμπληρωματικά στα πακέτα τηλεπικοινωνιών.
Το Vodafone TV διαθέτει σήμερα 54 κανάλια -13 ειδησεογραφικά, 11 κανάλια ντοκιμαντέρ, 5 παιδικά μεταγλωττισμένα στα Ελληνικά, 6 αφιερωμένα στα σπορ, 9 lifestyle, 5 μουσικά, 3 ενηλίκων και τα ψυχαγωγικά Fox και Fox Life-, ενώ ο κατάλογος του on demand περιεχομένου μέσω του Vodafone Video Club περιλαμβάνει περισσότερους από 10.000 τίτλους τηλεοπτικών σειρών, παιδικών και ταινιών.

www.bankignnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης