Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zoido (ΥΠΕΣ Ισπανίας): Μοναδικός υπεύθυνος για ό,τι συμβεί στην Καταλονία ο Puigdemont

Zoido (ΥΠΕΣ Ισπανίας): Μοναδικός υπεύθυνος για ό,τι συμβεί στην Καταλονία ο Puigdemont
Τι δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Ισπανίας, Juan Ignacio Zoido
Το «μπαλάκι» της ευθύνης για ό,τι έχει συμβεί και πιθανώς να συμβεί στην Καταλονία, όπου εν μέσω εντάσεων και επεισοδίων διεξάγεται σήμερα το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της, ρίχνει ο υπουργός Εσωτερικών της Ισπανίας, Juan Ignacio Zoido, στον πρόεδρο της Καταλονίας,C. Puigdemont.
Ειδικότερα, όπως μετέδωσε το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, ο υπουργός Εσωτερικών της Ισπανίας, Juan Ignacio Zoido δήλωσε ότι ο Καταλανός πρόεδρος, C. Puigdemont είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για ότι συνέβη, αλλά και είναι ενδεχόμενο να συμβεί στην Καταλονία.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο υπουργός της Ισπανίας χαρακτήρισε  ανάλογη των περιστάσεων και επαγγελματική  την αντίδραση της ισπανικής αστυνομίας.
Ειδικότερα, ο υπουργός Εσωτερικών της Ισπανίας, περιέγραψε την αντίδραση των υπηρεσιών ασφαλείας και της αστυνομίας ως «ανάλογη των περιστάσεων και επαγγελματική» αναρτώντας μάλιστα και ένα βίντεο με αστυνομικό που βοηθούσε έναν πατέρα και το παιδί του στην Καταλονία, όπου σήμερα διεξάγεται δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της από την Ισπανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης