Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης: Προσπαθούμε να ενώσουμε και να ανανεώσουμε την παράταξη για ξαναπαίξει σημαντικό ρόλο

Ανδρουλάκης: Προσπαθούμε να ενώσουμε και να ανανεώσουμε την παράταξη για ξαναπαίξει σημαντικό ρόλο
Ο σημερινός μικρός δικομματισμός ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δεν βοηθά τη χώρα να πάει μπροστά είπε ο κ.Ανδρουλάκης
Την ανάγκη να ενωθεί και να ανανεωθεί η δημοκρατική παράταξη στην Ελλάδα επεσήμανε ο υποψήφιος για την αρχηγία του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς, Ν. Ανδρουλάκης.
«Γίνεται μια προσπάθεια να ενώσουμε την παράταξη μας, να την ανανεώσουμε και μέσα από ένα σύγχρονο πρόγραμμα και νέο ηθικό κεφάλαιο να ξαναπαίξει ένα σημαντικό ρόλο στον τόπο μας.
Ο σημερινός μικρός δικομματισμός ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας δεν βοηθά τη χώρα να πάει μπροστά» υπογράμμισε κατά τη διάρκεια περιοδείας του στην Κρήτη ο κ.Ανδρουλάκης, ο οποίος επιτέθηκε τόσο στον Αλέξη Τσίπρα όσο και στον Κ. Μητσοτάκη.
«Ο κ. Τσίπρας είπε ψέματα όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Τα πράγματα στην οικονομία πάνε από το κακό στο χειρότερο και από την άλλη έχουμε τον κ. Μητσοτάκη ο οποίος είναι ένας νέος αρχηγός, αλλά ενός κόμματος του οποίου όλο αυτό το ανθρώπινο δυναμικό πρωταγωνίστησε στη χρεοκοπία της χώρας από το 2004 που πήρε μια οικονομία στο 3% και την έφτασε στο 15% στο εξωτερικό έλλειμμα με τον κ. Καραμανλή» είπε ο κ.Ανδρουλάκης, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι στις επόμενες εθνικές εκλογές η δημοκρατική παράταξη θα φέρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα.
«Πρέπει η δημοκρατική παράταξη να πρωταγωνιστήσει και νομίζω ότι αν είμαστε ενωμένοι και ανανεωμένοι στις επόμενες εκλογές θα συγκινήσουμε τους παλιούς μας ψηφοφόρους, τη λαϊκή βάση της παράταξης και θα φέρουμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα» είπε ο κ.Ανδρουλάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης