Τελευταία Νέα
Οικονομία

Το Κέντρο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών στην Κοζάνη επισκέπτεται ο Παπαδημητρίου

Το Κέντρο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών στην Κοζάνη επισκέπτεται ο Παπαδημητρίου
Επίσκεψη του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δ. Παπαδημητρίου, στα Κέντρα Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΚΕΥΔ) Κοζάνης και Λάρισας
Το Κέντρο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών, που λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό στην Κοζάνη (στο κτίριο της Περιφέρειας, Δημοκρατίας 27, γραφείο 11), θα επισκεφθεί σήμερα, Σάββατο 7/10,  το απόγευμα (στις 16:30) ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δ. Παπαδημητρίου, στο πλαίσιο του ταξιδιού που πραγματοποιεί σε Κιλκίς και Κοζάνη.
Επίσης, την προσεχή Τρίτη, στο πλαίσιο του 4ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση στη Θεσσαλία, ο Υπουργός θα επισκεφτεί το ΚΕΥΔ που πρόσφατα άρχισε να λειτουργεί στη Λάρισα.
Μετά από την Αττική και την Κεντρική Μακεδονία,σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου,  τώρα είναι η σειρά των Περιφερειών Δυτικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας να υποδεχτούν το πανελλαδικό δίκτυο, που αναπτύσσει η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, εφαρμόζοντας σχετική απόφαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους.
Στόχος του δικτύου είναι η παροχή ολοκληρωμένης πληροφόρησης και συμβουλευτικής υποστήριξης σε υπερχρεωμένους οφειλέτες, που χρωστούν είτε στις τράπεζες ή στο δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία.
 Οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους σε ζητήματα, όπως ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών, ο Νόμος Σταθάκη – Κατσέλη, ο Κώδικας Δεοντολογίας Τραπεζών, η προστασία από κατασχέσεις, πλειστηριασμούς και πώληση δανείων σε funds κοκ.
Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προγραμματίσουν ραντεβού καθημερινά, πρωινές ή μεσημεριανές ώρες, μέσω του τηλεφωνικού αριθμού 213.212.57.30.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης