Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Όσοι βλέπουν στο μέλλον της Κεντροαριστεράς το ρόλο του βολικού κυβερνητικού εταίρου θα διαψευστούν

Γεννηματά: Όσοι βλέπουν στο μέλλον της Κεντροαριστεράς το ρόλο του βολικού κυβερνητικού εταίρου θα διαψευστούν
Oι επόμενες εκλογές θα είναι αναμέτρηση για τρεις, εκτιμά η Φ. Γεννηματά
«Όσοι βλέπουν στο μέλλον της Κεντροαριστεράς το ρόλο του βολικού κυβερνητικού εταίρου και όσοι μας τοποθετούν προς τη μια ή την άλλη μεριά, θα διαψευστούν», ξεκαθάρισε από τα Ιωάννινα μιλώντας σε συγκέντρωση στελεχών η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φ. Γεννηματά.
Όπως είπε, «η Κεντροαριστερά είναι εδώ.
 Ο στόχος της ενότητας και της ανασυγκρότησης της Προοδευτικής Παράταξης τώρα επιτυγχάνεται.
Έχουμε την δύναμη για να κάνουμε μαζί τη Παράταξη μας πρωταγωνιστή στην πολιτική ζωή».
Η υποψήφια για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Φ.  Γεννηματά τόνισε πως «οι προοδευτικοί πολίτες προσβλέπουν ξανά σε μας, γιατί ξέρουν ότι όσο ψεύτικη είναι η Αριστερά του κ. Τσίπρα, τόσο γνήσια είναι Δεξιά του κ. Μητσοτάκη».  
Σημείωσε δε, πως «η μεγάλη προοδευτική παράταξη σπρώχνει τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία στο αληθινό μέγεθος και στις πραγματικές θέσεις τους, στα δύο συντηρητικά άκρα της πολιτικής σκηνής», εκτιμώντας ότι οι επόμενες εκλογές θα είναι αναμέτρηση για τρεις.
Η κ. Γεννηματά υπογράμμισε σε άλλο σημείο ότι «έχουμε ιστορία, διαδρομή, στελέχη, γνώση, έχουμε την ικανότητα, έχουμε την ετοιμότητα να αναλάβουμε ευθύνες και να οδηγήσουμε τη χώρα μακριά από την επιτροπεία, με μια προοδευτική διακυβέρνηση και αυτός είναι ο μεγάλος στόχος.
Το εγχείρημά μας συνδέεται άμεσα με το μέλλον της Ελλάδας και των Ελλήνων.
Έχουμε τα χέρια απλωμένα για όσους απομακρύνθηκαν.
Για όσους πικράθηκαν, για όσους διαψεύστηκαν.
Για όσους μοχθούν καθημερινά, αγανακτούν καθημερινά και αναζητούν πραγματική διέξοδο και αληθινή ελπίδα».
Όπως είπε, «δεν αφορά το κάλεσμά μας όσους έτρεξαν να βρουν στασίδι εξουσίας στον ΣΥΡΙΖΑ.
Ας συνεχίσουν να είναι τα βαρίδια σε μια μισοβυθισμένη κυβέρνηση.
Δεν έχουν καμιά θέση στο χώρο μας».
 «Στόχος μας, που  πρέπει να γίνει, εθνικός στόχος: να δημιουργήσουμε δουλειές, συνθήκες, προϋποθέσεις, διαδρομές για να μείνουν τα παιδιά στον τόπο τους και να γυρίσουν όλα αυτά που ξενιτεύτηκαν και αναζήτησαν την προκοπή εκτός Ελλάδας», ανέφερε και πρόσθεσε πως «η νέα Αλλαγή ξεκίνησε συντρόφισσες και σύντροφοι, ο κύβος ερρίφθη και πλέον η σκυτάλη είναι στα χέρια σας, είναι στα χέρια των προοδευτικών πολιτών».
 «Ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης, ζητώ καθαρή εντολή για να προχωρήσουμε μαζί.
Ζητώ εντολή ανατροπής του ζοφερού πολιτικού σκηνικού που βαλτώνει μέσα στον διπλό συντηρητισμό του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας» τόνισε η κ. Γεννηματά η οποία εγγυάται ότι «ενωμένοι θα φτάσουμε στη νίκη, στην πραγματική ελπίδα».
 «Στείλτε το μήνυμα παντού, κάντε τη μαζική συμμετοχή σε αυτή την δημοκρατική διαδικασία, υπόθεσή σας», κατέληξε η κ. Γεννηματά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης