Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης: Καταδικάζω το νέο ρατσιστικό πογκρόμ κατά μεταναστών – Η κυβέρνηση να λάβει μέτρα

Ανδρουλάκης: Καταδικάζω το νέο ρατσιστικό πογκρόμ κατά μεταναστών – Η κυβέρνηση να λάβει μέτρα
"Οι ρατσιστικές επιθέσεις αυξάνονται τον τελευταίο καιρό", τονίζει ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης, Ν. Ανδρουλάκης
«Φτάνει πια η ανοχή στο κλίμα φασιστικής τρομοκρατίας που επιχειρείται να εμπεδωθεί ξανά στην ελληνική κοινωνία», ανέφερε σε δήλωσή του ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης, Ν. Ανδρουλάκης, με αφορμή τις βιαιότητες σε βάρος μεταναστών στον Ασπρόπυργο.
Ο ίδιος καταδικάζει το νέο ρατσιστικό πογκρόμ κατά μεταναστών και ζητά από την κυβέρνηση να λάβει μέτρα ώστε να απομονωθεί η νεοναζιστική συμμορία που προσπαθεί να ξανασηκώσει κεφάλι.
Ειδικότερα, ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε πως «τα Τάγματα Εφόδου από φασίστες, που δέρνουν ανηλεώς μετανάστες εργάτες, επανακάμπτουν.
Οι ρατσιστικές επιθέσεις αυξάνονται τον τελευταίο καιρό, παρά το γεγονός ότι σχεδόν το σύνολο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής και κορυφαία στελέχη της βρίσκονται στο εδώλιο για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και για αντίστοιχες δολοφονικές επιθέσεις.
Μια δίκη που, δυστυχώς, έχει καθυστερήσει δραματικά με αποτέλεσμα οι Χρυσαυγίτες να παραμένουν ατιμώρητοι.
Φτάνει πια η ανοχή στο κλίμα φασιστικής τρομοκρατίας που επιχειρείται να εμπεδωθεί ξανά στην ελληνική κοινωνία.
Καταδικάζω απερίφραστα το νέο ρατσιστικό πογκρόμ κατά μεταναστών και ζητώ από την κυβέρνηση να λάβει μέτρα ώστε να απομονωθεί η νεοναζιστική συμμορία που προσπαθεί να ξανασηκώσει κεφάλι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης