Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Daimler προχωράει σε αναδιάρθρωση της παραγωγής των οχημάτων της

Η Daimler προχωράει σε αναδιάρθρωση της παραγωγής των οχημάτων της
Η εταιρεία δήλωσε τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017, ότι δεν σχεδιάζει να παραχωρήσει κανένα από τα τμήματά της και δεν έχουν ληφθεί ακόμη τελικές αποφάσεις
Η Daimler δήλωσε ότι κάνει τα πρώτα βήματα προς την κατεύθυνση μιας νέας δομής για την παραγωγή των αυτοκινήτων και των φορτηγών της Mercedes Benz και τα τμήματα της Daimler Trucks, με σκοπό να παράγονται σε ξεχωριστές εγκαταστάσεις, αλλά και από διαφορετικές νομικά εταιρείες.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος Dieter Zetsche είπε τον Ιούλιο 2017, ότι η Daimler μπορεί να χωρίσει τα τμήματα της επιχείρησής της σε ξεχωριστές νομικά εταιρείες, δίνοντας τροφή στις εικασίες για τη διάλυση του τμήματος αυτοκινήτων, λεωφορείων και φορτηγών της Mercedes-Benz, καθώς επιδιώκει να χρηματοδοτήσει πολλά δισεκατομμύρια για επενδύσεις στα αυτοοδηγούμενα και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.
Η εταιρεία δήλωσε τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017, ότι δεν σχεδιάζει να παραχωρήσει κανένα από τα τμήματά της και δεν έχουν ληφθεί ακόμη τελικές αποφάσεις.
"Τα τμήματα Mercedes-Benz Cars & Vans καθώς και τα Daimler Trucks & Buses μποροεί να διαχωριστούν σε δύο νομικά ανεξάρτητες επιχειρήσεις, για να έχουν μεγαλύτερη επιχειρηματική ευθύνη", ανέφερε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης