Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης: Οι ιδέες μας δεν χρεοκόπησαν, είναι χρήσιμες για την Ελλάδα και την Ευρώπη

Ανδρουλάκης: Οι ιδέες μας δεν χρεοκόπησαν, είναι χρήσιμες για την Ελλάδα και την Ευρώπη
Πρέπει να αμφισβητήσουμε όλα τα οικονομικά συμφέροντα, τις πολιτικές φατρίες, τις συντεχνίες που μας χρεοκόπησαν είπε ο κ.Ανδρουλάκης
Την θέση ότι οι ιδέες της Σοσιαλδημοκρατίας δεν χρεοκόπησαν αλλά είναι χρήσιμες για την Ελλάδα και για την Ευρώπη διατύπωσε ο ευρωβουλευτής της Ελιάς και υποψήφιος για την αρχηγία του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς, Ν. Ανδρουλάκης.
«Δεν χρεοκόπησαν οι ιδέες μας.
Οι ιδέες της Σοσιαλδημοκρατίας είναι χρήσιμες και για την Ελλάδα και για την Ευρώπη.
Είναι οι ιδέες που θα συμβάλλουν για να δημιουργηθεί ένα κράτος των πολλών κι όχι των λίγων» είπε ο κ.Ανδρουλάκης σε ομιλία του στο Βόλο στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Μαγνησία.
«Είμαι υποψήφιος γιατί πιστεύω βαθύτατα ότι εάν ο Ελληνισμός οργανωθεί η χώρα μας έχει λαμπρό μέλλον.
Αρκεί να φτιάξουμε ένα κοινωνικό κράτος με κανονικούς θεσμούς που θα αφορά όλους τους πολίτες κι όχι τους λίγους» τόνισε ο κ.Ανδρουλάκης, ο οποίος αναφερόμενος στο διακύβευμα των εκλογών, είπε ότι δεν πρόκειται απλά για την εκλογή αρχηγού ενός μικρού κόμματος.
«Είναι μια εθνική προσπάθεια για να ανασυσταθεί η παράταξη, για το μέλλον των επόμενων γενεών.
Πρέπει να αμφισβητήσουμε όλα τα οικονομικά συμφέροντα, τις πολιτικές φατρίες, τις συντεχνίες που μας χρεοκόπησαν.
Εάν τους αμφισβητήσουμε ο λαός θα καταλάβει ότι είμαστε το όπλο στα χέρια του για να ξαναφτιάξει τη ζωή του με αξιοπρέπεια.
Πρέπει να εκπλήξουμε το λαό και μαζί να αμφισβητήσουμε όσους καταδίκασαν την Ελλάδα σ’ αυτήν την κατάσταση.
Οφείλουμε να προσφέρουμε ένα σχέδιο που δεν διχάζει την κοινωνία αλλά την ενώνει σε μια κοινή προσπάθεια» είπε ο κ.Ανδρουλάκης, υπογραμμίζοντας ότι έως το 2022 η φοροδοτική ικανότητα των πολιτών θα έχει εξαντληθεί.
«Δεν αντέχει η κοινωνία το σημερινό σύστημα εισφορών και φορολογίας.
Είναι αδιαφανής η διαδικασία μεταφοράς εθνικού πλούτου μέσω των funds που δεν ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη στην Ελλάδα, αλλά για να κερδοσκοπούν.
Δεν μπορεί κανείς να μιλά για ανάπτυξη όταν έχουν εφαρμοστεί εξοντωτικοί φόροι και εισφορές.
Εμείς οφείλουμε να προσφέρουμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό, προγραμματικά, δείχνοντας έναν άλλο δρόμο για να βαδίσει η χώρα μας τα επόμενα χρόνια» υποστήριξε ο κ.Ανδρουλάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης