Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαξίμου για τον Αυγενάκη: Από τον Μητσοτάκη περιμένουμε πειστικές απαντήσεις

Μαξίμου για τον Αυγενάκη: Από τον Μητσοτάκη περιμένουμε πειστικές απαντήσεις
Πως σχολιάζει το  Μαξίμου τις αποκαλύψεις δημοσιεύματος που αφορούν  τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ,  Λ. Αυγενάκη
«Από τον κ. Μητσοτάκη περιμένουμε πειστικές απαντήσεις», αναφέρει το γραφείο του πρωθυπουργού, σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento, σχετικά με τις διασυνδέσεις του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή του κόμματος, Λευτέρη Αυγενάκη, με πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε εγκληματικά κυκλώματα.
Όπως τονίζει το Μέγαρο Μαξίμου «ο κ. Μητσοτάκης υπέβαλε ερώτηση στον πρωθυπουργό, κατηγορώντας την κυβέρνηση για ανοχή στη γενικευμένη ανομία.
Οι αποκαλύψεις στην εφημερίδα Documento για τη δράση του Λευτέρη Αυγενάκη την καθιστούν άκρως επίκαιρη.
Η συζήτηση στη Βουλή θα είναι μια ευκαιρία να διαφωτίσει όλους τους Έλληνες ο αρχηγός της ΝΔ για την εμπλοκή που φέρεται να έχει ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματός του σε κυκλώματα με εγκληματική δράση.
Να απαντήσει στα ερωτήματα που εγείρουν οι αποκαλύψεις για «εξυπηρετήσεις» ατόμων που εμπλέκονται σε εκβιασμούς, λαθρεμπόριο χρυσού, απαγωγές, εμπόριο όπλων, απειλές κατά δημοσιογράφων, κλπ.».
 «Από τον ίδιο τον κ. Αυγενάκη δεν περιμέναμε τίποτε περισσότερο από καταγγελίες για συκοφαντίες και παρακράτος.
Από τον κ. Μητσοτάκη περιμένουμε πειστικές απαντήσεις», συμπληρώνει το Μαξίμου και καταλήγει πως  «διαφορετικά θα αποδειχτεί ότι η ανοχή στην ανομία, και η ανομία της ανοχής, ανθίζουν πολύ κοντά του».
Σημειώνεται ότι η εφημερίδα Documento κυκλοφορεί σήμερα με τίτλο «ΝΔ - GATE με πρωταγωνιστή τον Γραμματέα: Οι συνακροάσεις που καίνε τον Λευτέρη Αυγενάκη.
Εγκληματική διαπλοκή και ρουσφέτια σε ποινικούς.
Απαγωγές, εκβιασμοί και… η Παναγιά της Τήνου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης